Reklama

Reklama

Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí

  • USA Awesome; I Fuckin' Shot That!
všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Experimentální / Hudební
USA, 2006, 90 min

Obsahy(1)

9. října 2004 před vyprodaným koncertem v newyorské Madison Square Garden rozdali Beastie Boys mezi své obecenstvo 50 kamer. Z 50 různých perspektiv tak vznikl energií nabitý dokument, který diváka vrhá do víru živého vystoupení legendární kapely. „Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí“ je výsledný unikátní dokument, který dynamicky zachycuje širokou paletu zážitků z živého koncertu. Z pódia se na diváky sype show Mike D (Michael Diamond), Ad Rock (Adam Horovitz), MCA (Adam Yauch), Mix Master Mike a také několik speciálních hostů. Slovy režiséra Nathaniala Hörnblowéra „film natočila banda nezkušených kameramanů. Ale právě to mu dodává na upřímnosti. Lidé, kteří stáli za kamerou, točili, co cítili.“ (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Nejoriginálnější hudební video jaké jsem viděl. Začátek je sice trošku roztřesený, ale pak to bylo mnohem lepší, včetně využití různých filtrů. Vůbec nechápu proč to hodnotí a vůbec se na to dívají ti co Beastie Boys nemají rádi a jejich hudba se jim nelíbí. Přece to nejde oddělit a hodnocení nemůže být příliš objektivní. Taky nebudu hodnotit vystoupení Evy a Vaška, ani by mě nenapadlo se na to dívat, když se mi to nelíbí. ()

shulooo 

všechny recenze uživatele

Neskutocny koncert, povinnost pre kazdeho fanusika Beasties... Ja len dufam, ze ich raz uvidim nazivo a potom uz mozem spokojne zomriet :) ()

alanP 

všechny recenze uživatele

Nejlepší záznam koncertu co znám. V kině jsem viděl 2x - Art a Lucerna. 2 DVD zakoupeno v Londyně za 5 liber = zadarmo. ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Strašně zajímavý pokus a jestli se zadarilo? Svým způsobem ano. Hlavně zkraje je těch rozklepanych, zrnitych a barevně posunutých záběrů moc, jenže jakmile se necháte chaosem zhypnotizovat, uvědomíte si, že kapela tu ve vrcholné formě předvádí největší pecky své kariéry... ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Nápad možná originální, ale už jsem viděl lepší záznam koncertu skupiny Beastie Boys. Bylo to někdy v roce 2000 ze skotského Glasgow. Záznam byl černobílý, pódium uprostřed. Provedení bylo tenkrát nesrovnatelně lepší. Toto mi přijde jako domácí funny video. Ale jako plnohodnotné DVD (nebo dokonce film)? Spíše kalkul, který měl přitáhnout pozornost a vydělat nějaké peníze. ()

wakuum_23 

všechny recenze uživatele

Koncert byl naprostá paráda!!(jak jinka u beastie boys:),akorát je pravda že to trochu zbytečně přehlani s těmí barevnýmy filtry,jinak ale neni co vytknout...myslím že by souhlasil i Ben Stiller,ktery si tam v jednom záběru pekně pohupoval do rytmu:) ()

hrafnain 

všechny recenze uživatele

OK BOOMER ::: děti, co nezažily CBGB, nikdy neslyšely hard core punk, neznaj Afrika Kraftwerk Bambaata, natož Run DMC, tady hodnotí záznam koncertu Beastie Boys, csfd honorace imholol ::: Phillip Pucci ::: fight for your right! ::: ()

Reklama

Reklama