Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Catherine a Nick jsou novomanželé a bydlí v Nickově bytě, který ještě před nedávnem sdílel se svojí bývalou manželkou. Ta zemřela za velice záhadných okolností. Když se Catherine začne seznamovat s novými sousedy, dozví se, že ne všichni byli s Nickovou první ženou zadobře. Ovšem poté, co vstoupí do života mladého páru velice podivné události a nehody, už nic nemůže Catherine zabránit v tom, aby začala pátrat po skutečné pravdě zahalující nevyjasněnou smrt Nickovy bývalé ženy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Do žánrov je nutné pridať aj fantasy, pretože nejde o klasickú mysterióznu drámu, ale takú, ktorej zápletka presahuje do metafyziky. Bohužaľ, spracovanie pôsobí, ako keby to natáčala televízia, a ani herecky a obsadením to nie je žiadna sláva. Hlavne herci vo vedľajších postávach pôsobia amatérskym dojmom. Neustále prestrihy na saxofonistu hrajúceho na ulici zasa vyzerajú ako z nejakého lacného seriálu. Zápletka nie je vo svojej podstate zlá, ale s takýmto štýlom budovania príbehu to nemá na lepšie hodnotenie. Ešte taká drobnosť - hlavná predstaviteľka by sa vo filme vyzliekať radšej nikdy nemala - až ma striasavalo. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Asi jak napsal do komentáře ten týpek předemnou. Atmosféra se podařila navodit celkem dobře. Já bych řekl až výborně. Tenhle film byl u mě jasný adept na pět hvězdiček. Průběh filmu dal tušit vinikající psycho. Bohužel to dopadlo jak to dopadlo, konec vázne a to určitě film degraduje o pěkných pár hvězd a procent dolů... ()

Reklama

IdaHutt 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s uživatelem Luciáškem: atmosféra výborná, přičemž napětí je vyvoláváno v podstatě minimem prostředků. A že už tady takové příběhy byly (a budou, budou, budou)? Tento má aspoň styl - a nepřehlédnutelnou Charlotte Gainsbourg! ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Narušitel začíná skoro svým koncem, aby se přes již ne výrazně přerušovaný flashback dostal zpět do současnosti. Je to příběh, jakých se dá ve videopůjčovně a TV vidět hodně. Potkají se on (vdovec) a ona (imigrantka z Evropy), vezmou se a žijí u něj v bytě. Jenže ona začíná mít pocit, že v bytě není sama a začne se bát... Sice klišovitě a neoriginálně, ale stále aspoň trochu funkčně vystavenou atmosféru zabíjí neuvěřitelně stupidní pointa. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama