Reklama

Reklama

Proč bychom se netopili

(seriál)
Česko, 2009, 8 h 43 min (Minutáž: 51–54 min)

Režie:

Petr Nikolaev

Předloha:

Zdeněk Šmíd (kniha)

Kamera:

Martin Duba

Hrají:

Václav Rašilov, Markéta Štechová, Tereza Kostková, Radek Zima, Lukáš Vaculík, Jiří Ployhar ml., Zuzana Kajnarová, Branislav Polák, Arnošt Goldflam (více)
(další profese)

Epizody(10)

V seriálu Proč bychom se netopili se můžete těšit na vodáckou romantiku, lásky letní i celoživotní, spory nicotné i zásadní, řeku vstřícnou i nemilosrdnou, přírodní scenérie i všední realitu života našich hrdinů. Poznáme se s nimi, když se poprvé sejdou na vodě, budeme svědky prvních zkušeností, úspěšných pokusů i nezdarů. Překonají spolu nejednu krizi, někteří navážou trvalé vztahy, jiní zase na dlouho zmizí všem z dohledu. Po letech se ale znovu sejdou a zkusí podruhé vstoupit do stejné řeky i do stejné lodi. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele jamalka k tomuto seriálu (1)

Proč bychom se netopili (2009) 

Tak tohle napsal opravdu někdo, kdo na vodě nikdy nebyl- trapné příběhy a rádobyvtipné fráze, o hereckých výkonech raději nemluvím- prostě hrůza. Pán Šmíd asi není moc nadšeny, že dal svolení k zfilmování své knihy, s kterou seriál navíc nemá moc společného. Navíc dialogy zní , jako by se spolu bavili lidé před sto lety. No ale jestli chtěli autoři pobavit vodáky svými znalostmi prostředí a mladých lidí, tak se jim to opravdu podařilo. ()

Reklama

Reklama