Reklama

Reklama

Proč bychom se netopili

(seriál)
Česko, 2009, 8 h 43 min (Minutáž: 51–54 min)

Režie:

Petr Nikolaev

Předloha:

Zdeněk Šmíd (kniha)

Kamera:

Martin Duba

Hrají:

Václav Rašilov, Markéta Štechová, Tereza Kostková, Radek Zima, Lukáš Vaculík, Jiří Ployhar ml., Zuzana Kajnarová, Branislav Polák, Arnošt Goldflam (více)
(další profese)

Epizody(10)

V seriálu Proč bychom se netopili se můžete těšit na vodáckou romantiku, lásky letní i celoživotní, spory nicotné i zásadní, řeku vstřícnou i nemilosrdnou, přírodní scenérie i všední realitu života našich hrdinů. Poznáme se s nimi, když se poprvé sejdou na vodě, budeme svědky prvních zkušeností, úspěšných pokusů i nezdarů. Překonají spolu nejednu krizi, někteří navážou trvalé vztahy, jiní zase na dlouho zmizí všem z dohledu. Po letech se ale znovu sejdou a zkusí podruhé vstoupit do stejné řeky i do stejné lodi. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele blixadovan k tomuto seriálu (1)

Proč bychom se netopili (2009) 

Seriál mohu hodnotit podle shlédnutí pouhého jednoho dílu (víceméně znouzectnost na horské dovolené), což není asi úplně fér, ale nemyslím si, že by se jednotlivé díly od sebe výrazněji kvalitativně lišily. Pravděpodobně se jedná o další z řady unavených, těžkopádných, prdelatých českých seriálků. Předlohu jsem nečetl, nemohu tedy soudit, zdali tvůrci udělali knížce medvědí službu. Mimochodem, seriál doprovází opravdu hrozná slizkost od kdysi nadějných Kryštof. ()

Reklama

Reklama