Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ariana přijela do Ameriky pod falešným židovským jménem na lodi s ostatními židy. Po příjezdu leží v nemocnici. Když jí propustí z nemocnice, ujme se jí Paul, kterého poznala na lodi. Vezme jí domů ke svým rodičům. Gerhard se ožení s Gisele. Ariana v Americe pátrá po své rodině. Paul se brzy do Ariany zamiluje a chce si ji vzít. Ta ale nechce. Ariana zjistí, že čeká dítě se svým manželem. Snaží se najít si práci, ale bez úspěchu. Krátce po svatbě Gerhard zjistí, že mu Gisele lhala, že je těhotná a opustí ji. Jede do Berlína hledat svou rodinu. Domů se ale nemůže vrátit. Dům zabrali po nacistech Rusové. Ariana se rozhodne, že si Paula vezme. Stále mu ale neřekla, že není židovka. Protože Gerhard svou rodinu v Paříži nenajde, vrátí se zpět k Gisele. Ariana oznámí Paulovi, že je těhotná. Poté, co Paul objeví v Arianiných věcech její fotku s Manfredem ve vojenské uniformě, přizná mu Ariana, že není židovka a že dítě, které čeká, je Manfreda. Paul se s ní nechá rozvést. Mezitím se o Arianě dozví Max, který je také v Americe, a zkouší jí kontaktovat u Paulových rodičů. Nakonec se mu podaří jí najít. Jde jí navštívit do porodnice. Arianě se narodí syn Noel. Max jí nabídne, že může bydlet u něj, v domě jeho bratrance. Řekne Arianě, že její otec byl zastřelen na hranicích, ale že její bratr nejspíš žije. Po nějakém čase se Ariana a Max vydávají do Evropy hledat Gerharda. Ten už má také malou dcerku. Chystá se znovu do Berlína hledat otce a sestru. V Berlíně nechá Ariana s Maxem pohřbít svého otce do rodinné hrobky. I když jsou Gerhard i Ariana ve stejnou dobu v Berlíně, nepotkají se... (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

monolog 

všechny recenze uživatele

Jak z pera Danielle Steele, možná jen trochu víc klišovitý. Přijde mi, že Nataška posledních pár desetiletí neumí rozeznat béčkovitost příběhu, jinak nevím, proč si vybírá pořád takový hovádiny. Její táta Klaus Kinski by na ni byl hrdý, i on si vybíral pořádný trapnosti, přestože občas měl šťastnou ruku a šáhl vedle na zajímavý film. Holt, všechny rodičovské vlohy se nedědí. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Danielle Steelovou, bude v sedmém nebi. Kdo má rád Yorka a Kinskou, popřeje jim šťastnější ruku při výběru scénářů. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

To je film u kterého pláču. Nemám rád Pichlerku a Danielle Steel ,ale tento film se jí povedl a mě srazil na kolena. deda honza :-) i dnes 11.2.2020:-) dnes taky 15.12.2o2o:-) ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

I když se jedná o romantický film podle románu Daniely Steelové, musím přiznat, že to mělo náboj ze života, jaký se zde v Evropě udál a který pamětníci mé generace a starší zažili. Vždyť těm mladým už nic neříká ani rok 1968, natož aby získali nějaký citový vztah k událostem z 2.světové války. Jak strašně se lidé báli nejen v okupovaných zemích, ale i v Německu samém. Nebyli všichni nacisti (jako u nás nebyli všichni komunisti), byli mezi nimi i slušní lidé. A o tom ten film je. Film mě překvapil, byl dobře nafilmován (šok byl pro mě, že jsem poznala GRAND HOTEL PUP v Karlových Varech kde se odehrával ples). Až ke konci filmu jsem se v BONUSU dozvěděla, že film byl filmován z velké části v České republice, protože to u nás vyšlo filmáře velmi levně. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

V každé rodině je nějaká rodová tradice. V jedné takové dostávají dcery od svých matek šperk, zlatý prsten. Druhá světová válka tuto rodinu zničila a rozvrátila. Dva členové této rodiny zemřeli a další dva se sešli až za čtvrtstoletí. Prsten byl natáčen také v Praze a Karlových Varech. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ani sa mi nechce veriť ze tento príbeh je od Danielle Steelovej. Je to o triedu lepšie ako ostatné jej filmové predlohy. Chytilo ma to. 8/10 ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Panebože, co já jen kvůli těm chlapům musím vydržet. Danielle Steel, pořád ještě nějak nemůžu uvěřit, že jsem to udělala. Že jsem se tři hodiny kukala na Danielle Steel. Ale na druhou stranu babyRoo je babyRoo. A vždycky můžu tvrdit, že to bylo jenom a pouze ze studijních účelů. Na a taky už jsem dlouho u filmu nepropadla v hysterický smích. Kdo proboha rozhodl o tom, že je dobrej nápad přilepit prošedivělou bradku na obličej pětadvacetiletýmu klukovi, kterej má navíc obličej jak patnáctiletej ? To si žádalo Oskara za masky. ()

Argondia 

všechny recenze uživatele

Rozbředlý, laciný, překombinovaný blábol, plný "nečekaných" zvratů, rádoby srdceryvné hudby a trapně fatálních náhod, ve kterém se u hlavní hrdinky dojemně prostřídá hned několik samaritánských, moudrých a dramaticky osudových nápadníků. ()

Cyklistka 

všechny recenze uživatele

Jako dvanáctiletá jsem Prsten hltala, pak se z nostalgie a zvědavosti podívala i ve třiceti a teda... Tři hvězdičky a víc ani ťuk (a ta jedna stejně byla jen z té nostalgie). ()

Reklama

Reklama