Reklama

Reklama

Taijó no uta

  • Japonsko タイヨウのうた (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Šestnásťročná Kaoru Amane (Yui) každé ráno pred východom slnka z okna sleduje autobusovú zastávku oproti cez cestu. Vždy sa tu zastaví vášnivý surfer Koji Fujishiro (Takasi Tsukamoto) predtým než odíde s priateľmi na pláž. Hoci Karou je do neho zamilovaná, nič viac nepodnikla. Nemôže. Trpí vzácnou alergickou chorobou pokožky a slnečné svetlo by ju zabilo. Ale raz sa náhodne stretnú v noci a preskočí medzi nimi iskra. Ale je vôbec možné skutočne ľúbiť niekoho s takou vážnou chorobou? (koba)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (35)

jorgus 

všechny recenze uživatele

prvni polovina filmu aspirovala na nejlepsi asijsky romanticky film, zejmena atmosfera pri poulicnich pisnickach byla dokonala...bohuze druha polovina nepatrne zvolnila, mozna i diky tomu ze se uz jelo podle ocekavaneho schematu..sice tento specificky scenar podle korejcu/japoncu mam hodne rad, ale chybi uz moment prekvapeni..na druhou stranu oni to maji tak uzasne zpracovany a co se tyce vyjadreni citu jsou o mile daleko za ostatnim svetem:)jasnych pet, ale nemohu si pomoci, mohlo to jit jeste vyse:) ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Další japonská (klidně si doplňte korejská) romantika, která se nebezpečně blíží německým televizním "artovkám" od Rosamunde Pilcher. Z námětu mohl dobrý scénárista vytřískat třikrát tolik a kdyby tam byly schopní herci, jistě by nemuseli plochost svého hraní překrývat zpíváním. Yui mám jako zpěvačku rád, ale měla by u toho raději zůstat. Děj se drží v přesně stanoveném, ohraném (a generaci prověřeném) schématu; srdceryvné výlevy a proslovy působí neskutečně trapně a nebudu je akceptovat jenom proto, že je to japonské. - 50 % ()

Reklama

misulka03 

všechny recenze uživatele

Pro mě silný příběh, který byl sice už natočen v mnoha podobách, ale tento měl mnohem víc než všechny ostatní. Hudebně byl pro mě nádherný a to nejen v kokrétních písničkách, ale i jako zbylá kulisa. Co však oceňuji nejvíce je celé podání tohoto příběhu a závěru. Většina těchto filmů už Vám na začátku prozradí konec a ždímá diváka, tady je to provedeno precizně! Skutečně obdivuji hlavní představitelku, která ačkoli není herečka se své role zhostila výborně. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Žiť celý život v temnote, nemať kamarátov a snívať o láske a šťastí s gitarou v ruke. Život je proste krutý a mladá hrdinka túlajúc sa tmavými uličkami mesta stretne to po čom najviac túži. Smutné a pekné, a počas celého filmu som dúfal že to nakoniec neskončí tak ako to aj skončilo. Hudba je tu parádna a je to jeden z množstva ďalších dôvodov prečo film pozerať ... ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Dívka kterou by zabily sluneční paprsky chodí ven za tmy a tráví osamělé noci s kytarou a svými písničkami. Ve dne se dívá z okna na protější autobusovou zastávku na jednoho chlapce, který se jí moc líbí. Seznámí se s ním, celou noc jsou spolu a ona zapomene na čas. Fuji ovšem netuší, že Kaoru je nemocná. Krásný a křehký příběh o lásce, který mi jen maličko pokazila hlavní představitelka (ty citové scény jí moc nešly). ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama