Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emma a Marc, mladí milenci, se přestěhují do domu, ve kterém už nikdo nebydlel přes 30 let. Jenže nevědí, že v roce 1979 to po nocích žilo v jeskyni pod domem, kde byla diskotéka pro čtyřprocentní menšinu - alespoň tedy do té doby, než vyhořela... Pět těl obětí požáru se ale nikdy nenašlo, takže je domek okupován partičkou "jinak" orientovaných duchů, které naneštěstí vidí jenom Marc. Sledem několika situací se Emma rozhodne, že Marca opustí - a tak duchové, kteří na tom mají také svou část vinny (a ne zrovna malou), se rozhodnou, že pomohou chlapci získat jeho milovanou dívku zpět... (thommas)

(více)

Recenze (5)

Radim 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo divně, ale nakonec jsem se dobře bavil. Nic světoborného - ale příjemná oddychovka, celkem originální. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Mladí manželé si koupí dům. Jenže po nastěhování se začínají dít divné věci. V domě jsou duchové, které vidí jen někdo... ()

charge 

všechny recenze uživatele

Dobrá, ale nikoliv skvělá komedie, která ze začátku vypadá velice slibně, celkově se ale z originálního nápadu nevytěžilo tolik, kolik by mohlo. Sklepení rozhodně nevypadalo na místo, kde by se v 70. letech odehrávaly diskotéky a z hlavních postav včetně duchů nevyzařovalo skoro žádný charisma, celý to vyznělo hodně lacině, i když přehlídnu digitální procházení zdmi. Hodnotím jako průměr přestože konec byl vyloženě debilní, ale oproti jiným novodobým francouzským komediím, který jsou mnohdy urážkou starý školy, tohle ještě šlo. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie, retro … jen snad kromě hlavního hrdiny se ale nebylo na co moc dívat (myslím ostatní herce zjevem a věkem, polostarce nesportovních postav oděných do připitomělých hábitů 70 let) … 4455 ()

Reklama

Reklama