Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte v Sunnyvale Trailer Parku, kde tráví svůj promarněný život tři nejlepší kamarádi, třicátníci Ricky, Julian a Bubbles. Vůdce Ricky právě teď bydlí v autě, protože ho dlouholetá přítelkyně Lucy vykopla z bytu - už ji unavují jeho věčné zlodějny. Ricky chce s Lucy a jejich dcerou trávit víc času, ale právě teď musí pomoci Julianovi a Bubblesovi při další krádeži. Ostatně jak jinak má podporovat rodinu? Tentokrát však jsou kamarádi dopadeni a putují za mříže. Tam ovšem hned začnou vymýšlet plán na poslední fušku, která by je zabezpečila až do důchodu, ale nehrozilo by, že kvůli ní stráví zbytek života v kriminálu. Všechno je v běhu, ale když se jim shodou okolností podaří utéct z vězení, místo aby si užívali bohatství, musejí prchat před helikoptérami, vyhýbat se kulkám a hrát nebezpečenou hru o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Plno bizarních postaviček v naprosto ujetym příběhu. Celkově musim říct, že je to neuvěřitelná hovadina, ale co je to platný, když jsem se těm absurdnim vtipům musel smát... Nejlepší byla postava týpka, kterej za všech okolností držel v ruce skleničku s nějakym drinkem. Doporučuju připravit si k filmu zásobu lahváčů. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie, která navzdory neustálému fuckování má velmi inteligentní a přirozený scénář, neuvěřitelně precizní smysl pro detail a navrch mezi všemi těmi fórky dokáže budovat atmosféru skrze seriózní (a funkční) momenty. Klobouk dolů!! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mám taký dojem, že k úspechu totálneho vychutnania si filmu je potrebná aspoň minimálna predosšlá znalosť kanadského úspešného seriálu, na ktorý film nadväzuje. A po zhliadnutí tohto masakru mám chuť sa na ten seriál vrhnúť, keby bolo ako. Škoda jeho žiadnej distribúcie do tuzemska. Títo karavanoví chalani majú štýl, absolútne dementné charaktery, odporúčam pozerať bez dabingu. A aj keď je to vlastne úsplná somarina, ktorá sa zo začiatku zdá byť tuctová, títo minco-zlodeji mi ten názor začali pekne vytláčať z hlavy a dokazovať, prečo sú za oceánom takí úspešní už sedem rokov (sedem sérií). Uff a práve preto som z toho mohol mať lepší pocit. 75%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Buranská a vulgární komedie, kde žádná z postav není sympatická ani příjemná na pohled. Přesto má film něco, čím dokáže slušně zabavit a občas i rozesmát. Jen se divák musí naladit na režisérovu vlnu. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Buranské, vulgarní a vtipné. Příjemná oddychovka. To vám kurva povím, že toto jsem si teda pěkně zvostra kurevsky užil. Původní seriál jsem neviděl, ale určitě bych rád viděl. Jenže u nás to má podporu asi jako kanadský javorový sirup. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pobavil som sa, rovnako dobré ako animovaná verzia seriálu ktorú ponuka netflix. Nemám ju ešte dopozeranú ale začala veľmi dobre. Dokonca aj vo filme bolo mnoho rovnakých momentov ako v kreslenom seriáli. Ak pri tom človek vypne slušne sa pobaví , ako už spomenul jeden užívateľ v komentároch štvrtá hviezda aj za postavu Jogurta, ktorá je perfektná. 4* ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Lulz all the way. Banda totálních blbounů vám přináší další příhody ze života. Další filmová bomba na kterou se nedá zapomenout a kterou nesmíte vynechat. Jen si v tom ten humor musíte najít. Ale sou ho tam schovanýho mraky. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Očividně tu byla snaha o kinematičtější pojetí, o nablýskanější kabát (soundtrack byl slušnej), o hraní na city, ale k čemu, když je to o hrdinech, co jsou definicí bílé špíny a vlastně všeho, co jde proti těmhle věcem? Jakmile se prokousáte geniálním seriálem, a tím myslím především jeho první polovinou a úvodníma šesti sériema, tu laťku těch geniálních momentů, kdy Ricky a Julian končí každou sérii v lochu, je obtížný překonat a tak bych řekl, s čestnou výjímkou 'Say Goodnight to the Bad Guys' (2008) jsem fakt nenarazil na kvalitou něco, co by se úvodní show rovnalo. Přitom je vtipný, že je tohle skoro dvacet let stará záležitost, která se natáčela, zatímco já se ještě válel na ZŠ a člověk stejně tak nějak potřebuje znát kontext, aby ocenil alespoň průměrné kvality tohohle meh nablýskanějšího stylu TPB, co samo o sobě nestojí za moc. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Dobre je to povrchné....vulgárne a primitivizmus z toho trčí od prvej do poslednej minúty filmu..dokonca je to točené snáď klubom priatelia lacného amatérskeho filmu.....noa ? ale má to dušu...ide z toho život...je tam miliarda drobných detailov zo skutočného života...hlášky ktoré vznikali odpisovaním zo života...proste je to komédia plná absurdít ale nie je to až tak moc vzdialené od reality kde je všetko len krajšie balené do vaty...ak budete pozorne sledovať tak v tomto krásnom filme spoznáte svojich vlastných jogurtov..Rickiov .... a použité kozy :) btw...prosím nie je to americký film...tak ho neurážajte toľko :) ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"Should you be on the phone with him if he's masturbating?" Čekal jsem kdovíco, ale že to bude o třídu lepší než seriál určitě ne. Jasně, vlastně je to reimaginace čtyř nebo pěti prvních sezón, zkondenzovaná do hodiny a půl; zápletka je pořád stejná – tedy nadělat prachy a už nikdy nemuset pracovat/krást/jít do lochu – a nejlepší vtipy jsou vysbírané highlighty originálu, ale právě proto, jak je to všechno zhuštěné do stopáže tří epizod, to výborně funguje. Kvalitka. ()

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsme se s kámošem fakt řezali a to musim uznat, že se smějeme jenom fakt velký srandě. Ale tenhle film, ty hlody, postavy, to je fakt moc. Julian, kterej tam v jednom kuse lítá se skleničkou v ruce, v níž má rum s colou. Yogurth, kterej má na očích popelníky a jediný co ho zajímá jsou jeho kočky. Ožralej správce karavanovýho parku se svym tlustym pomocníkem. A samozřejmě nesmim zapomenout na dva rádoby-rapery, který maj jenom pět tříd základky a jezdí na sněžnym skutru. Po vzoru těchto chlapíků si jdu vyhlídnout velkou čórku. ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

jestli existuje něco jako ultimátní outsiderovskej humor v kulisách všeobjímajícího loserovství, musí to vymyslet kanaďan. to neni urážka britský državy, to je konstatování faktu, že trailer park boys jsou po všech stranách výbornou autorskou komedií, která si bere to nejlepší z us povrchnosti a uk hloubky. ()

biergof 

všechny recenze uživatele

Dementní, buranská, urážlivá, alkoholická zábava. Ale naprosto promyšlená, postavy s reálným charakterem a každý, kdo se na filmu podílel, byl na svém místě a sakrafuckdobře věděl, co a proč dělá! Neuvěřitelná zábava! ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Děsná prdel o hovně. Od začátku do konce je to o totálních dementech, kteří Vás jsou schopni smíchy dovést k totální demenci. Zhruba v půlce tý prdele to má mírně slintající tendence se sklonem k sentimentu, to se musí přežít, tento moment je vhodné využít například k doběhnutí pro lahváč, nebo ke krátké návštěvě toalety, zhruba po pěti minutách to nabere opět turbulence, a vystřelí to nic nechápajícího podiváka do říše mobilhausů. Toť fše. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Většina recenzujících tady podle všeho neviděla seriál, a proto hodnotí tak kladně. Ale jestli je to na něj navnadí, tak aspoň že tak. Za sebe můžu říct, že se to moc nepovedlo a je to jen slabý odvar. Dlouhá stopáž tomu nesvědčí. Chyba je ovšem i na mé straně, protože jsem chtěl vyzkoušet jak si s tím poradí český dabing. Tůma kraluje, ale zbytek nic moc. Hlasy moc dobře nevybraly. A i kdyby, tak to bude stejně zabité. Objevují se tady sprostá slova všeho druhu a dokonce i více či méně povedené složeniny, ale nemá to prostě ten smysl. Někdy si to dám v původním znějí a možná zvýším hodnocení. 3-* ()

Triathlet 

všechny recenze uživatele

Odpočinková záležitost o lůzrech, kteří toho v životě sice moc nedokázali, ale zato mají výborné hlášky, při kterých se trháte smíchy.. ()

Reklama

Reklama