Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie Julie Davisové s gay tématikou vypráví příběh Eli (Dan Bucatinsky) a Toma (Richard Ruccolo), kteří stále bez úspěchu hledají toho pravého. Jejich přátelé Jackie (Sasha Alexander) a Brett (Adam Goldberg) se náhodou setkají v obchodě s nábytkem a domluví rande naslepo. To nedopadne úplně ideálně, ale zdá se, že by Tom a Eli nakonec k sobě cestičku najít mohli, zvlášť za podpory svých přátel, kteří v sobě také našli zalíbení. (Cruchot)

(více)

Recenze (9)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Upřímně - na film jsem se podíval jen kvůli přítomnosti Christine Ricci. Ta zde ovšem účinkuje jen asi ve 2 scénách (a Lisa Kudrow dokonce jen v jedné :-( ). Příběh mě nebavil. Naprosto nelogicky vystupující Tom, který je sice chlapácky pohledný, ale chováním a neustálými výbuchy nesnesitelný, se snaží najít cestu k citlivému Elimu. Určitě to není komedie - nezasmějete se tady ani jednou! Je to psychologický rozbor komplikovaného vztahu dvou homosexuálů, které to k sobě fyzicky přitahuje, ale jinak si moc nerozumí. Najdou k sobě cestu? (Hádejte...) No, ale dokoukal jsem to až do konce, takže zase až tak hrozné to nebylo... ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Příběh vůbec není špatný, jenže problém je v příliš nevýrazném a jaksi ženském režisérském pojetí - o čemž možná svědčí i převážně negativní komentáře diváků mužského pohlaví. Díky mnohomluvnosti jsem si tu a tam vzpomněla na Hledám Amy, ale Kevin Smith je Julii Davisové vzdálen ještě víc než dejme tomu Jane Campion. Ale vzhledem k tomu, že jsem neželela miniúčasti Lisy Kudrow a Christiny Ricci (a naopak ocenila mně neznámého Dana Bucatinskyho), vidím to jako mírný nadprůměr. Ale toho, kdo vymyslel český název, bych honila po poli s nabitou vzduchovkou a doufala, že se trefím minimálně do sedací části. ()

Reklama

Enzo555 

všechny recenze uživatele

Môj obľúbený gay vzťahový, mierne komediálny film. Jeden z dvojice je protivný šprt, druhý chlapík je sympoš a sexy as hell. Film prehupom do vážnejšej polohy v poslednej tretine stráca na iskre, ale ako celok v pohode. Nepôsobí ako niečom natočené za 10 dolárov. Vhodný film pre utrápenú gay mládež hľadajúcu svetlo na konci tunela, žiadne transky, ani stigma smrteľnej choroby ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro mě pouze průměr, čekal jsem víc. Richard Ruccolo, zde velmi fyzicky přitažlivý, mě herecky vůbec nepřesvědčil, abych jej vnímal, že je gay - nebo že by toto bylo právě tou komedií? Kromě pár chvil vnímám snímek jako málo přesvědčivý, s nelogickými zvraty, pokus o komedii, ale zároveň nezatracuji jako špatný ... 5455 ()

Akitenshi 

všechny recenze uživatele

No... koupil jsem si to kvůli Lise Kudrow a Christině Ricci, které jsou na obalu napsané v hlavních rolích... Ale i přes to, že jejich přítomnost na plátně nepřesahuje 2 minuty, jsem se dodíval a nebylo to špatné. Je to něco jiného, herci jsou příjemní a není to žádná ztřeštěná komedie o gayích, což oceňuji, protože takovou jsem ještě neviděl... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama