Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Desetiletou Sáru sužují noční můry, v nichž se ji pokouší zavraždit neznámý muž. Její matka se rozhodne děsivé vize prověřit a dostává do klubka lží a tajemství, která neměla být nikdy odhalena... Není to tak dávno, co Kim Shayová přišla o svého muže. Nyní zůstala na výchovu své desetileté dcery Sary zcela sama a tak když Saru téměř každou noc sužují noční můry, Kim má plné ruce práce s utěšování svého nejmilovanějšího dítěte. Sara se však každou noc noří do děsivých vizí, v nichž se ji pokouší zavraždit neznámý muž. Přesvědčování, že to nemá se skutečností nic společného, nikam nevede a tak se Kim rozhodne její vize prověřit. Jakkoli nepravděpodobné se to zdá, vše nasvědčuje tomu, že Sariiny vize jsou skutečnými událostmi. Sara byla ve svém minulém životě zavražděna a nyní se musí pokusit najít vraha. Brzy však narazí na další oběť vraha, jejíž totožnost je pro obě šokující... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Distribuční překlad na vhs je: "Tajemství minulosti" pod hlavičkou: Hollywood Classic Entertainment a Falcon Home video. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Velmi obstojný televizní thriller, jenž přímo spadá do programové synopse kanálu Film +. Desetiletá dívka, která trpí nočními můrami, ve kterých vidí zavraždění jisté mladé ženy v tmavém skladu, mě zaujala hned od počátku snímkové stopáže. Matka neví, jak si s problémy, své dcery poradit a tak se rozhodne pro pomoc psycholožky. U ní se vydere na povrch šokující zjištění, že v dceřině mozku je i ještě jedna osoba -- a to konkrétně mrtvá žena z jejich snů. Vybízí to k otázce minulého života a reinkarnaci. Nicméně, dcera zjistí, že skrze své temné vize může objasnit tuto 10 let starou vraždu, která byla záměrně pozměněna. S pomocí své matky a známého policisty se dostávají do klubka lží, tajemství a zkorumpovanosti vysokých osobností zákona. Na konci je čeká šokující zjištění, které nikdo nepředpokládal ... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to má chvílemi docela slušnou atmosféru. To je ale asi tak všechno. Herci se možná snaží, ale ten přitroublej scénář by nešel přes pusu nikomu. Taky nelogičností bylo až až. Můžu doporučit, ovšem jen jako zvukovou kulisu třeba k žehlení... ()

Reklama

Reklama