Reklama

Reklama

Jednoho dne Horton zaslechne vzlykání o pomoc, které k jeho překvapení vychází z prachového smítka poletujícího vzduchem. Horton brzy zjišťuje, že smítko je domovem Kdosic, městečka obývaného malinkými obyvateli s velikými problémy. Je na Hortonovi, aby překonal všechny nástrahy džungle a své nové kamarády ochránil. (Magic Box)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (353)

packa odpad!

všechny recenze uživatele

Fascinovaně zírám, jak tvůrcům animovaných filmů docházejí nápady a berou zavděk i úplně debilními náměty. Když k nim přimíchají tradiční koktejl z pitvořících zvířátek a absolutně průměrné animace, výsledkem je šlichta, která mě zase na dlouho vyléčila z touhy koukat na animáky jiných studií, než Pixaru. Dnes mám velmi špatnou náladu, chtěl jsem si ji vylepšit zábavným animákem, ale je mi ještě huř! ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Neskutečně sem se na Hortona těšila, na to smítko jakbysmet:) Ale naprosto tu náladu shodilo, když sem se dozvěděla, jaký skrývá smítko tajemství. Vtipy skoro žádný, eště že to mělo jakž takž smysluplnej děj. Ač Horton stoupal se smítkem do bezpečí hory, s filmem to šlo z kopce. Dalším z krátký řady nadějnejch scén byla snaha smítka zachránit si život. Tam sem vážně celá napjatá doufala, že se prokřičej až k uším "nepřátel". ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Mrňavý člověk je taky člověk…. Jsem trochu překvapen názory na tento animák. Ale co, mé hodnocení filmů PRO DĚTI je vždy maličko odlišné. Snad proto, že bývám DĚTMI ovlivněn.… Já tu viděl hodně gagů a nápadů, celé to bylo moc hezky barevné, místy mi to připomínalo tu roztančenou reklamu na Coca-Colu, jindy třeba Roboty nebo dokonce Grinche. A tempo bylo zběsilé. Také chválím (což se divím) dabing. Takže pokud se ještě dokážete rozpomenout na říkanky typu ,,mraveneček v lese, těžkou kládu nese“, nebo snad (nedej Bůh) máte děti, je na čase navštívit dobráka Hortona. A nezapomeňte si srandovní klobouk… ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

I přes svou krátkost mě tvůrci nedokázali okouzlit... po delší době animák s hlavními postavičkami, se kterými jsem příliš nesympatizoval a bylo mě jedno, jak film dopadne (i když jsem už při prvních minutách věděl jak dopadne). Vtipné a komické situace byly dělané spíše pro ty nejmenší, ale neříkám, že mě některé nepobavili, z té hromady pokusů se jich pár našlo, ale dá se převážně říci, že jsem se více nudil a pramálo bavil. Své fanoušky si Horton jistě najde, ale pro mě jsou mnohem lepší animáky, který si dám i několikrát za sebou radši než Hortona, na kterého si možná za pár let ani nevzpomenu, mé hodnocení 2 hvězdičky... ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Naprosto rozkošný, zábavný a vtipný ! animák jsem dlouho neviděla, měl nápad a to se cení. Horton bravurní a dabing Dejdara opravdu nezklamal.. nechápu, proč má tento film tak nízké hodnocení, podle mě je tu dost animáků, které mají vyšší hodnocení a přesto mě ničím nenadchly nebo nudily. Ale je to věc názoru... každopádně já se bavila - kroutící se prdelka Hortona, nemotorný sup, malá Katie koule, všechno zakončeno vtipnou písničkou. Love it ! :-D ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jim Carrey ovlivnil i to, jak bude Horton vypadat. Na začátku měl mnohem menší tlamu. V podáni Carreyho se ale změnil ve slona velmi upovídaného a s tím se změnila i velikost jeho tlamy. (Amplifier)
  • Počítačovo animovaný film je už druhou adaptáciou rovnomennej rozprávkovej knižky amerického spisovateľa Dr. Seussa. Tú prvú, Horton Hears a Who! (1970), produkoval a režíroval animátor Chuck Jones, ktorý je stvoriteľom mnohých svetoznámych kreslených postavičiek z klasiky Looney Tunes. (SarumanKo)
  • Titulní píseň filmu v českém dabingu nazpívali členové sboru Touch of Gospel. (joktuk)

Související novinky

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama