Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud plachá Iris Chapmanová po školním studiu začíná svoji kariéru u firmy Global Credit Association jako sekretářka. Většinu dne přitom tráví v blízkosti dívek Margaret, Pauly a Jane, které plní podobné pracovní úkoly. Jejich osobní ambice ovšem často sráží nezáživná činnost, proto se snaží naplnit většinu času drobnými vzpourami, pletichami a ženskými sny... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Velmi originální komedie, která způsobem vyprávěním i prostředím připomíná comicsové stripy "Dilbert". Fajn zábava, i když ke konci trochu rozbředlá. 70 % ()

VerteX 

všechny recenze uživatele

Autor scénáře umístil Hlídače času do neotřelé atmosféry velké firmy, kde "na každé židli musí být zadek". A docela se mu to povedlo. Režisér sice vsází na dobře zpracovanou psychologii postav, film mi částečně připomněl Duševní slepotu, ale bohužel u mě převládl pocit nudy. Dávám ***1/2 ()

xander 

všechny recenze uživatele

Každý má svoje sny, každý uniká do svojej fantázie. Zvláštny snímok kladiaci dôraz na zvláštnu atmosféru je zaujímavý, no niekedy je problém sympatizovať s hrdinami, čo je škoda pretože Toni Colletteová, Parker Poseyová a Lisa Kudrowová predvádzajú zaujímavé a samozrejme zvláštne postavičky. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný film z nudného prostředí kanceláří plný nudného ženského tlachání. Z nudných hereček zde vybočuje akorát Parker Posey, která je jediná zajímavá. Věřím, že si film najde své diváky (spíše divačky), ale jeho relativně vysoké hodnocení opravdu nechápu. ()

Reklama

Reklama