Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Dzon Hercfeld /Pribehy ze Zahrobi, Drsny a Drsnejsi/ natocil teda prisernu planobu. Tempo takmer ziadne, herecke vykony az na Fishburne-a /Morpheus z Matrixu/ boli priserne a fakt ten jeden clovek to nemal sancu zachranit cely film, Palo Chodec /Jizda do pekel, Rychle a Zbesile/ nemal herecky talent. Keith Carradine- a /Jizanska pohostinnost/ som si ani poriadne nevsimol a Olivia Wilde hrala hovno. Skoda, je to len dalsi ustreleny projekt smerom do neznama : 5 % ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Obvykle se filmy lámou v půlce, tenhle to zvládnul už po třetině. Z lehce napínavé krimi se najednou stalo.... no, něco na způsob amatérského videa a to v každém ohledu. Hlavní hrdina poté, co se dostane z vězení, zakotví na ranči pašeráků drog a lidí a v tu ránu se začnou projevovat jeho veskrze dobré charakterové vlastnosti, kdy je laskavý k ženám a dětem. ________Občas se mu jako představa zjeví dívka, kterou viděl před pěti minutami, aby mu zopakovala, co mu před těmi pěti minutami řekla - scenárista zřejmě cílí na publikum postižené alzheimrem. Hrdina takové připomínky ale nepotřebuje, stává se hrdinou sám od sebe, jenom nějaká ta maska mu chybí, ale jinak nejspíš i tak získal superschopnosti, protože na koni uniká pronásledovatelům, kteří ho honí na motorkách a v autech, je asi i neprůstřelný, protože ho na vzdálenost pár metrů nikdo netrefí - skoro, ale to neva, protože se stejně za pár chvil uzdraví. ______ A to si ještě na útěk s sebou vezme děcko, ke kterému pocítí náhlý záchvat otcovského citu. Nebo si ho možná bere z pragmatických důvodů, protože na koni ho posadí za sebe, jako případný malý usoplený štít. _____ Dialogy naberou takovou míru stupidity, že jsem se musela smát a příběh jim v tom zdatně sekunduje. Je tu jedno odhalení zcela v cimmermanovském duchu: "Všichni mi celou dobu lhali!" Konec je zákonitě taky úplně pitomý, ale aspoň zjistíme, jak je důležité mít rodinu, nebo aspoň to děcko. ____ Na mou omluvu - tenhle film jsem zhlédla omylem, chtěla jsem vidět film o Kennedym. /12. 7. 14./ ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Pokus o natočení takové té chytré gangsterské akční komedie, který bohužel nevyšel. Celým filmem se táhne taková zmatená, místy až trapná atmosféra. Nebýt hereckého obsazení, asi bych na to ani nekoukal. Nicméně.. zas abych to rovnou nespláchl, jako nějaký totální propadák. Jsou tam i pěkné pasáže. Jedno zhlédnutí však bohatě stačí. Celkově velmi oddychové béčko, na které si můžete pozvat partu kamarádů, sem tam s nimi prohodit pár slov, protože když vám z tohohle 5-50 minut uteče, nic se neděje. 45% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Walkerovi s týždňovým strniskom niekto povie, aby sa oholil a za chvíľu má na sebe iba dvojdňové strnisko. Večer už ale prichádza čerstvo oholený a druhý deň ráno sa zobúdza zase s trojdňovým strniskom. A bohužiaľ so "skutočnými" filmovými zložkami je to ešte podstatne horšie. Takže prečo dávam tak vysoké hodnotenie? Prvých a záverečných 15 minút je celkom dobrých a film ma tak zaskočil svojou debilitou, že som bol prekvapený aj tým záverečným zvratom. "Normálny" scenár so solídnym potenciálom potápa diletantská réžia. 30% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitom začiatku sa film veľmi slušne rozbieha až do záverečného happy-endu. Spočiatku celkom chaotický film, kde vlastne človek nevie, kto v tom filme čo chce. Po čase sa ale dej "rozmotal" a tak vieme o čo má ísť. Dostať sa do jedného kartelu, aby mohli agenti jeho členov zatknúť. Ale dej sa pochopiteľne solídne skomplikuje, keď do hry vstúpia jednak syn dôvtiplného priekupníka Bobbyho Z a potom keď sa tam objaví pravý Bobby. Celý film ťahajú Paul Walker a Olivia Wilde, inak by to bol celkom prepadák. Dávajú filmu šmrnc. Raz vidieť a potom už nie je nutné. Ľahká sranda, keď chceš vypnúť mozog a len sa pobaviť. Nič viac, nič menej. Každopádne dosť dobré herecké obsadenie, ale to je asi tak všetko. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama