Reklama

Reklama

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Film, kterým zabijete hodku a půl a ani se za to nebude muset na sebe zlobit. Scénář sice stojí za hovno a vynahrazuje to sympatickej Walker, který z ansámblu tohoto filmu vyčnívá, což se nedá říct o zbytku. Zbylé postyvy tak nějak mdlé a težko uveřitelné, naopak Walkerovi sem toho polosmolaře celkem věřil... Akce slušná a nikterak spektakulární, ale to myslím není na škodu... vidět to ale znova určo nechci. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Paul Walker, Laurence Fishburne, Oliwia Wilde...slušné obsadenie...to si kuknem...Zámena osobností, nič nové pod slnkom, akcia slabá a málo, hlášky nudné aj na Paula Walkera, kde je to čo som márne hľadal...aha zaujímavý koniec, wtf o čom bola hodina dvadsať, keď všetko je zlé...našťastie Oliwia Wilde to zachraňuje svojou krásou a charizma Paula Walkera...konečne titulky...Jaj mohol to byť hláškujúci, akčný film namiesto toho to bolo nudné, neakčné, skôr ako dráma na tému "Všimne si niekto, že nevyzerám ako on". P.S. Mohli využiť potenciál skutočného Bobby Z P. S. S. Ten "starký" tam čo robil...povie mi niekto? ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

*!2.000!* Paul Walker se opět záhadně zapsal do mého žebříčku hodnocených filmů: jeho Lazarus Project byl mým 1.900tým hodnoceným zde na internetové databázi (cca dva měsíce zpět), a sračka Bobby Z, ve které je herec excelující ve Zběsilém útěku asi tím jediným plusem, se nyní stává výjimečným, slavnostním DVOUTISÍCÍM ohvězdičkovaným snímkem v mém profilu. Začnu klady - jeden už jsem zmínil (i když občas dělá můj oblíbený herec xichtíky, jako by si sednul do louže), další by se dal možná najít v několika povedených akčních scénách a snaze o natočení poctivého béčka. Jenže tohle krimi je spíše céčko. Herecké výkony jsou otřesné, filmu jsem nevěřil ani pět minut, nudil jsem se téměř permanentně... Walkere, copak to děláš? Putování hlavního hrdiny pouští s otravným dementním klučinou po boku patří k tomu nejhoršímu, co jsem tento rok viděl. Je to dva dny zpátky, nepamatuju si z toho skoro nic, a je mi to úplně putna. Wasted time, řekl bych. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod co mě přinutilo podívat se na tento, ( už to můžu napsat ) nedobrý film byl Paul Walker, který má mé místečko TOP 10 nejoblíbenějších mužů věnujicí se této zálibě. A to je jeden důvod za co dávám automaticky filmu jednu hvězdičku. Ta druhá je poskládaná z detailů, které na mě udělaly dojem. V prvé řadě to je UFC zápasník Chuck Liddell, který se ve snímku k mému šoku mihnul. Sexy Olivia Wilde má k tomu taky svůj podíl, stejně, jako pár pěkných akčních záběrů i povedených úsměvných hlášek. Zbytek filmu jakožto scénař obecně, zbytek herecké gardy či prostředí natáčení mě už vůbec nazaujal. Je proto pro mě docela překvapení jaké vysoké hodnocení si tady film stálé drží, ale proti gustu žádný dišputát. Na závěru bylo vidět, že ani sám režisér nevěděl pořádně co chce a tak mi bylo trochu za něj trapně. Proto si myslím, že dvě hvězdičky jsou dostačujicí až až a zbývá snad jen ještě na závěr popřát Paulovi pro příště, lepší čich na nějaký pořádný scénář a kvalitní natáčecí štáb. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nezáživná, hloupá a nudná podívána, která má zajímavý akorát začátek. Potom to nestojí za nic, do konce filmu jsem vydržel jen a kvůli Olivii Wilde. Pouze za ni je ta jedna hvězda. Jinak tady se bohužel projevilo naplno, že Paul Walker zřejmě nikdy nebude herec. A opravdu se mi nechce věřit, že tohle natočil ten samý režisér, který natočil i nadprůměrný film 15 minut. To mi vysvětlete, co se s ním stalo?! 20 %. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama