Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Tenhle pribeh, potazmo scenar byl natolik neverohodny a plny der, ze by se do nich schoval celej A-Team. Ano celej i vcetne Mr.T. Muze mi nekdo vysvetlit, proc ten idiotskej lovec Bobbyho Z, nastrazi v chate bombu, ktera pri otevreni dveri exploduje a pritom na nej ceka s brokovnici uvnitr chatky? Nacez sam otevre dvere, coz byla vtipna vlozka, ktera jenom pridala tehle absurdite. Nad tim mi zustava rozum stat. Ten chlap musi mit instinkty zabijaka po mozkove obrne. Jinak vcelku svizna jizda nevalne urovne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý určite nemal vyššie ambície, len na nejakú chvíľu pobaviť diváka po únavnom dni. Natočené to ale rozhodne nieje skromne, badať na tom schopnú ( nielen ) akčnú réžiu a herci hrajú viac než slušne. Napchať do toho väčší rozpočet a aj vyššie ambície, mohla sa z toho stať pôsobivá kino kultovka. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nezáživná, hloupá a nudná podívána, která má zajímavý akorát začátek. Potom to nestojí za nic, do konce filmu jsem vydržel jen a kvůli Olivii Wilde. Pouze za ni je ta jedna hvězda. Jinak tady se bohužel projevilo naplno, že Paul Walker zřejmě nikdy nebude herec. A opravdu se mi nechce věřit, že tohle natočil ten samý režisér, který natočil i nadprůměrný film 15 minut. To mi vysvětlete, co se s ním stalo?! 20 %. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +Paul Walker, zajímavý příběh, docela mě to chytlo -mohlo být ještě víc akce a mohla být ještě drsnější/// Tohle je jiný Bobby Z než, ten kterého jsem viděl v Divokých vlnách. Člověk ovlivněn animákem si najednou není jistej co je pravda a co smyšlenka. Po zhlédnutí však víc věřím totmu snímku, který si rozhodně nehraje na neviňátko a Bobbyho Z vlastně vykresluje jako pěkně sobeckého hajzla. Nicméně záměna s Walkerem a jeho snaha dostat se z průseru je natolik poutavá, že jsem měl problém od filmu odejít. I závěr byl nevšední a herci jeden vedle druhého na sebe strhávali pozornost. U mě tedy povedený film./// Celkem 68%/// ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Film, kterým zabijete hodku a půl a ani se za to nebude muset na sebe zlobit. Scénář sice stojí za hovno a vynahrazuje to sympatickej Walker, který z ansámblu tohoto filmu vyčnívá, což se nedá říct o zbytku. Zbylé postyvy tak nějak mdlé a težko uveřitelné, naopak Walkerovi sem toho polosmolaře celkem věřil... Akce slušná a nikterak spektakulární, ale to myslím není na škodu... vidět to ale znova určo nechci. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama