Reklama

Reklama

Sukeban Deka: Kódo nému = Asamija Saki

  • Japonsko スケバン刑事 コードネーム=麻宮サキ (více)

Obsahy(1)

Saki je mladá a pohledná recidivistka, jež se nebojí nakopat a expresem poslat do nemocnice 11 příslušníku newyorské policie. Díky tomu ji deportují zpět do Japonska, kde ji chtějí ke spolupráci na vyšetřování případu jako tajného detektiva. Pokud ne, tak skončí na ulici a její matka stále v New Yorku skončí rovnou za mřížemi. Případ souvisí s mládeží jedné střední školy, která se naplno oddává brutální internetové stránce plné násilí, sebevražd a jiných životu nebezpečných věcech. Saki bude mít na infiltraci brutálních spolužáků přesně tři dny než skončí na stránce časový odpočet a pak... (t_gon)

(více)

Recenze (8)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi teda nelíbilo, až na ten závěr filmu. Začátek vypadá slibně a tradičně. Problémovou holku si najme policie, aby pátrala v dívčí japonské škole po záhadných úmrtích atd. Pak se film celou dobu vleče, nic se neděje, žádná akce, hloupé dialogy, žádný vtip ani nápad, prostředí vyloženě nízkorozpočtové. Strašná nuda. Finále je pak docela ok, kde dojde na nějaké ty souboje a docela dobré triky (na to jak před tím celý film vypadá uboze), ale jinak je to opravdu nuda a diváka nevytrhne ani pěkný obličej hlavní herečky (a divačku už asi vůbec ne). Opravdu slabota ... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Někomu při sledování Yo-Yo Girl Cop vytanou na mysli prvky podobné Suicide Circle. Já si spíše všiml pár elementů, které jakoby vypadly z Battle Royale, což jistě podtrhlo jméno režiséra filmu. Premisa, kdy drsné děvče pronikne pod falešnou identitou do uniformovaného středoškolského prostředí, už byla použita třeba v povedené korejské She's on Duty. A to mnohem zdařileji. V Yo-Yo Girl Cop je totiž slibná zápletka přidušena celkově podprůměrným a laciným vizuálem (zejména v některých interiérech doslova ohavným), nemastnou neslanou choreografií akcí a slaboduchým dějem. Šedou kůru mozkovou jsem měl vypnutou, jenže některé přiblblé situace vyloženě bily do očí a chtě nechtě mi snímek kazily. Co Yo-Yo Girl Cop v mých očích zachraňuje od dvou hvězdiček, je ústřední hrdinka a záblesk memento moriovské poetiky. 5/10 ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Bezvadný film pro bezvadnou zábavu. Sice měl jisté elementy které se mi nelíbily, ale ty byly čistě subjektivní, po krátké úvaze jsem vždy dospěl k závěru, že je to otázka vkusu a film nijak nenarušují. Takže... jsem v podstatě nenašel chybu, Sukeban je přesně tím, čím se od začátku tváří být: lehkou, akční zábavou s cool akcí, cool příběhem a hlavně s populárními zpěvačkami v hlavních rolích. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Každá větší nebo menší hvězda j-popu má dříve nebo později to štěstí, že se objeví ve filmu či seriálu. V tomto filmu hraje hlavní roli mladistvé tajné policistky, jež je vyslaná do jedné střední školy zastavit spiknutí studentských extrémistů, Aya Matsuura. Právě narozdíl od většiny oněch zmíněných filmů má tento tu výhodu, že je po vypnutí šedé kůry mozkové dokonce i zábavný. 60 % ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Slabý děj a chaotický příběh, který mimořádně nezachrání ani pěkné slečny. A dá se říct že i nesympatické akce včetně stylu boje. Škoda. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Saki je mladá a pěkně pohledná recidivistka, jež se neštítí nakopat a expresem poslat do nemocnice 11 příslušníku New Yorské policie. Díky tomu ji deportují zpět do Japonska, kde ji donutí ke spolupráci na vyšetřování případu jako tajný detektiv. Pokud ne, tak skončí na ulici a její matka stále v NY, si to šupem požene rovnou za mříže. Zápletka je v mnoha směrech podobná výbornému kousku Jisatsu saakuru , kde i zde se mládež jedné střední školy naplno oddává brutální internetové stránce plné násilí, návodu na sebevraždy a jiných nebezpečných věcech. Saki bude mít na infiltraci brutálních spolužáků přesně tři dny než skončí na stránce časový odpočet a pak… Zde podobnost se starším snímkem končí a na scénu nastupuje brutální vizuální masáž, která spíše než film připomíná sledování 90minutového klipu pěkně živé JPop kapely. Film zběhlým divákům nenabídne vcelku nic převratného a objevného, ale za trikovou část a hlavně choreografii, by byla velká škoda ho minout… PS : díky Idaho za title ;) ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo podle mě ještě horší než Machine Girl. Sice to není v celku tak hloupé, ale děsně to nudí. Akorát konečný akční úsek s jojem mě pobavil. Toť vše. ()

Reklama

Reklama