Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Junpei Manaka je celkem obyčejný student. Jeho největším snem je stát se filmovým režisérem, ale bohužel škola na kterou chodí, nedisponuje Filmařským klubem. Navíc nemá ani kameru. Jednoho dne jde opět navštívit své, oblíbené místo na střeše školy, kde si v klidu může probrat své režisérské myšlenky a v tom najednou ve větru zahlídne nádhernou dívku s jahodovými kalhotkami pod sukní. Když se probere z šoku, tak na zemi spatří sešit matematiky s luxusní povídkou, podepsaný jménem Toujo Aya. Junpei se proto rozhodne vyhledat svojí spolužačku, dostat na střední školu Izumikasa, která jako jediná v okolí nabízí jeho vysněný klub a společně s Toujo natočit svůj první film. Jenže po nástupu do nové školy se všechny věci najednou začínají komplikovat. (LordSnape)

(více)

Recenze (11)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Už za sebou mám několik středoškolských romantických ecchi sérií a tak není divu divu, že Ichigo 100% je pro mě jen přehlídkou okoukaných košilatých vtípků, fanservisu, nezajímavých postaviček a předvídatelného děje. Ač nechovám nechuť ani k jahodám, ani ke spodnímu prádlu, víc než ** nedám. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

A člověk čeká a čeká... tak se kterou? Konec není řečen 100%, přesto asi tuším, jak by to mohlo být dál :) Pokud vás baví ecchi, pohledy na kalhotky a různé polygony, je to to pravé pro vás, a pokud by vás náhodou zajímalo, jak to "úplně" dopadne, sáhněte po manze. Slabší 3* ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tak jsem váhal jak hodnoti. Manga mimochodem taky nijak nekončí k mé spokojenosti, tv série je taktéž nezakončena. Nicméně humoru je zde více, než dost, většina vtipů nepůsobí trapně ano je to ecchi, ale to snad není zločin. Kácel jsem se smíchy k zemi někdy, pokud se potřebujete odreagovat a pořádně nahlas zasmát, je to jasné, doporučuji i ova a special díly. Kdo má rád Love Hinu, School Rumble, tak se snad potěší i tímhle. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný přirůstek do početné ecchi rodiny, kde...je jeho (slabší) první polovina opravdu téměř čistokrevným ecchi a vším co k tomu patří (díl v plavkách atd...) a také nějakou tou romancí a pár komediálními momenty...v druhé (lepší polovině) zajde ecchi do ústraní a z Ichiga 100% se stává spíš regulérní romantický seriál...tedy zřejmě se měla stát...jenomže...hlavní hrdina není příliš zajímavý, kromě krásné a sympatické Satsuki mi žádná slečna nějak k srdci nepřirostla a samotné romantické situace a jejich (ne)rozřešení hlavním hrdinem byli místy až iracionální.Školních romantických anime je celá řada a celá řada je líp zvládnutá...za všechny bych jmenoval např. Kanon, Clannad...Ichigo je totálně šedivou a nevýraznou ecchi myškou, která mě sice párkrát docela pobavila ale víckrát spíš nudila...takže pro mě osobně Ichigo ne 100% ale 48% - slabší 3*.Btw: zapomněl jsem ještě zmínit naprosto luxusní ending, který vysoce převyšuje veškerou ostatní hudbu v seriálu, takže pokud si seriál budu za nějakou dobu aspoň trochu pamatovat, tak právě díky němu. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad zpraseného převedení výborné mangy na anime. Škoda, koukatelné to je, ale spíš jen pro toho kdo nezná mangu. Navíc to nijak neskončí a pár speciálů nic nezachrání... ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Úplne super dojímavý príbeh. Pozrel som všetky diely v podstate v jeden deň. Postupne si ma Ichigo 100 percent (jahoda) získal. Prvé diely ešte boli len akýmsi zoznámením, ale čím som sa viac dostával ďalej, pociťoval som túžbu vidieť ďalší diel. Nie je to ako lacná telenovela. Je to niečo neopísateľne krásne ako sa človek vžije do každej postavy. Ako chce aby bola každá spokojná. Bude to asi tým, že každá postava je dobrého charakteru. "Záporák" ale rozhodne nechýba len by to svojim spôsobom pokazil. Príbeh pri ktorom som plakal si zaslúži vysoké hodnotenie a teda aj Ichigo si rozhodne zaslúži moje hodnotenie. A ako romantické anime z romantickým príbehom je tu na Csfd určite podhodnotený. Obľúbená postava : Aya Toujou. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Čert vem milostné trojúhelníky! Ichigo 100% jako správné harem anime nabízí rovnou pětiúhelník! K tomu autoři přibalili obrovské množství ecchi scén a školního humoru. Luxusní disko ending na konci každé epizody, je už jen tou pomyslnou třešničkou na dortu, která mě vždycky dostala do ukrutného záchvatu smíchu! Stručně řečeno: Narozdíl od jiných podobně zaměřených anime jsem se dobře bavil a o to mi jde především. Love Hina hadr! 8/10 ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Od zhliadnutia prešiel sotva týždeň a ja som už takmer zabudol, že som vôbec videl nejaký ''Ichigo 100%''. Toto nerobí dobrú vizitku, ako seriálu, tak i mojej pamäti. Pôvodne som bol odhodlaný dať až 3 hviezdičky(pre tento seriál by to bol zázrak), no po krátkom premýšľaní dávam ''zaslúžené'' 2. Ichigo 100% je typická háremovka zo všetkými jej neduhmi, nechýba klasická romantická zápletka a takisto ani miestami vtipný humor. Toto všetko však nečiní ''Jahodu'' ničím iným ako len obyčajným stredoškolským anime, s nanútenými prvkami ecchi a tuctovým príbehom. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

O mierne "pribrzdeného" chlapca sa bijú 2, potom 3, 4 (na konci OVA sa ich už okolo neho motalo 7...) pekných dievčat... Zo začiatku ku tomu mali aj dáky dôvod, ale neskôr to už bola hlavne prezentácia spodného prádla - tvorcovia si najprv mali ujasniť aký žáner vlastne chcú točiť... Natáčali tam aj dáky film, ale z toho neuvidíte nič, pretože na konci to proste utnú a preto ani nečakajte, že by sa rozhodol pre niektoré z dievčat... Jednou vetou - podpriemerná ecchi komédia, ktorá veľmi nezaujme... Za zmienku by však ešte možno stál celkom fajn "disco" ending ... ^_^ ... Seriál pokračuje štyrmi OVA ()

Angelos 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se nesmál takhle nahlas, je to strašná úchylárna, ale já se řezal od začátku do konce... Co naplat, že je to okoukané a plné fanservisu, o to tady stejně nejde... Důležitá je zábava a u Ichigo 100% jsem se prostě bavil... Slabší **** ()

Vanguard77 

všechny recenze uživatele

Anime jsem sjel za dopoledne, a ač mě zpočátku docela vtáhlo, ke konci už jsem se nemohl dočkat, až doběhne poslední díl. Nakonec se tam vlastně pořád převrací a omílá a řeší to samé, vtipy přestávají být vtipné (no vážně, kolikrát můžou všechny ty slečny být tak neskutečně nešikovné a věčně zakopávat a padat na protagonistu, aniž by to začalo být trapné?). Tři hvězdičky dám, protože mi byly některé postavičky sympatické a strávil jsem celkem příjemné dopoledne, ale rozhodně doufám, že narazím i na něco lepšího v ecchi oblasti. ()

Reklama

Reklama