Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako každý správný ateista jsem se ženil v kostele, abych dobře poznal svého nepřítele a byl schopný se proti němu bránit. V oddávajícím jsem však přes veškerou snahu neobjevil touhu škodit a tak ještě stále žije. Kdyby mne však oddával reverend Frank, tak bych byl jeho posledním klientem, neboť při prvním napíchnutém telefonu bych mu dal možnost potřást si s Bohem pravicí. Co se týká tohoto snímku tak jej považuji za značně nebezpečný, neboť odhaluje snoubencům skutečnosti, které by se měli dozvědět až po svatbě, protože jinak by lidský rod dávno vyhynul. A ač jsem zaznamenal nejednu trapnou scénu, tak ke konci jsem měl poměrně spokojeně škodolibou náladu vůči všem, kteří si ještě neužili prvních deset let manželských nástrah. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $43,799,818Tržby Celosvetovo $69,307,224Tržby za predaj DVD v USA $22,646,266 //počet predaných kusov 1,325,717║ Tuctová limonáda bez skutočnej iskry, ktorá nemá čo ponúknuť, zo začiatku sa to ešte dalo ale pribúdajúcim časom to len čoraz viac otravovalo a Mandy Moore vypadá dosť otrasne, sklamanie. /25%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Robina mám rád a když zůstane na stáří alespoň na téhle úrovni, nebudu ho bičovat. Samozřejmě ale všichni víme, že má na daleko víc. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pomaly doslužujúceho Robina je ešte stále občas cítiť čerstvého komika, ktorý dokáže diváka zabaviť, ústredný pár je však skutočne desný. Nevtieravý nápad je miestami naozaj vtieravo spracovaný, hlavne úvodná polhodinka, pokiaľ sa Williamsov kňaz poriadne nerozbehne je naozaj nudne krutá. Inak priemer, na ktorý chtiac, či nechtiac rýchlo zabudnete ako na nevydarené manželstvo. 50%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Romant.komedia o cerstvo zalubenom pariku, Ben Murphy a Sadie Jones, ktoremu nic nestoji v ceste, aby sa zobrali. Preto zajdu k reverendovi Frankovi ( R. Williams) aby ich pripravil na svadbu. To este netusia, akym testom musia prejst pocas troch tyznov..... Sceny s mechanickymi babikami v obchode sa mi pacili najviac, inac vsetko ostatne by som zabalil do priemeru. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech podprůměrná záležitost, která jen dokazuje, že Mandy Moore nemá žádné vyšší herecké ambice a Robin Williams, sic je tím nejlepším, co License to Wed nabízí, by měl sáhnout zase po nějakém hutném dramatu.. Poslední roky mi v pořádné roli dost chybí!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie len "Kněz je poděs", ale celý tento film je desný. Desne hlúpy, nudný a primitívny. Robin Williams v úlohe vtieravého farára, čo sa snaží pripraviť svojimi pseudo-psychologickými, pochybnými testami, mladý pár na nástrahy manželstva. Nepodarená romantická komédia pri ktorej som sa ani raz nezasmial, za to som si viac krát položil otázku: Čo je toto za blbosť? * ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Komedie o předmanželském kurzu. A nutno dodat, že je to jedna z těch vtipnějších komedií. I když po zhlédnutí zoufale nevtipné komedie Superbad by mi asi přišla vtipná každá průměrná komedie. Tahle komedie je průměrná, na nic si nehraje, děj je téměř snadno předvídatelný, od začátku víte, nebo aspoň tušíte, jak to dopadne, ale je po celou dobu nač se dívat. Ani chvilku jsem se nenudil, bylo zde několik opravdu vtipných momentů, a to je přesně to, co od komedie vyžaduji. Prostě typická oddechovka pro klidné chvíle. Robin Williams byl docela dobrý a ani k ostatním hercům nemám výtky. Od této komedie jsem očekával pobavení a toho se mi dostalo. A tak hodnotím průměrnými třemi hvězdičkami a rád na tuhle záležitost někdy mrknu znovu. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nic moc zvláštního. Maximálně předvídatelné, s nepříliš sympatickou ústřední dvojicí a vcelku mírně podprůměrné, ale protože jsem se na to dívala pozdě večer, kdy jsem potřebovala vypnout mozkové závity a relaxovat, tak to dokonale splnilo svůj účel. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ráno vstávám tak brzo, že pekaři si tou dobou teprve čistí zuby před spaním, jedu dvě a půl hodiny vlakem narvanym protivnejma lidma, a za odměnu mě čeká tvrdá celodenní řehole v syrovým podzimním počasí. Přesto bude ale můj zejtřek o dost zábavnější, než tahle limonáda, která připomínala pětkrát překloktanou sodovku. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Kam by sme to došli, keby boli všetky komédie zábavné? Toto je bohužial jedna z tých nevydarených. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Robin Williams určitě patří mezi mé oblíbené herce a rád se podívám na každý jeho film...ikdyby to měla být bůhví jaká ptákovina....a hle, jednu jsem právě shlédl do konce:-) Zasmál jsem se všeho všudy asi 3x a to sem ani nehýkal:-) Spíše podprůměrná komedie...35% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Typická americká rodinná komedie ve stylu "Fotr je lotr" či podobné ptákoviny. Jen už není tak k smíchu. Nevýrazný výkon Robina Willamse už se jen přičetl k nezajímavému, až tuctovému scénáři. Nesedělo mi tu zkrátka nic a vše bylo tak trochu naruby. Nesmál jsem se. Zbytečný film a podřadná role pro oskarového Williamse.. 30% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Pohodová jednohubka, která se sice nevytasila s žádnou nadupanou zápletkou ani velkým humorem, přesto příjemně pobavila a občas i rozesmála. Dobře naladila skvělými vtípky (fronta, přechod) v úvodní seznamovací desetiminutovce, a přes všechny vady na kráse mi udržela dobrou náladu až do závěrečných titulků. Pokud jde o herecké obsazení, Robin Williams předvedl sympatický standart, ten jeho protivný poskok byl na facku v každém záběru a Mandy Moore celý film kolísala mezi sympatická a protivná, mezi líbí a nelíbí, takže to celé nakonec táhl především sympaťák John Krasinski. A nutno říci, že i přes pár obtížných momentů, spolehlivě utáhl do spokojeného konce. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že mám rád Robina Williamsa, tak toto je asi jeden z jeho najhorších a najmenej vtipných filmov vôbec. Absolútne hrozné postavy, príšerný humor, ktorý miestami pôsobí viac desivo než komicky a situácie, kde človek len pozerá a nechápe, na čo sa vlastne díva. Zúfalý film, ktorý nič nedokáže zachrániť. A keď sa teraz zamýšľam, myslím, že hodnotenie stiahnem na jednu hviezdu. Lebo s výnimkou pár záverečných momentov a relatívne dôveryhodného vzťahu medzi našimi protagonistami je tento film otrasný. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

I kněz je hříšný, a musí chodit ke zpovědi. Vybírá si zpovědníka, a často takového, co má pro jeho hříchy velké pochopení. Pak se prohodí, a z hříšníka je očištěnec a zpovědník... ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Po dobu celého filmu jsem měl upřímnou touhu projevit vůči Mandy Moore otevřenou agresi. To jsou všechny ženský takhle praštěný, když se jedná o jejich svatbu? ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

docela nuda a takova komedialni klasika jde jim to pak ne pak se rozvedou ten co delal ze chce aby se rozvedli tak je da zase dohromady... klasika.. no ale hostujici herci z americký office mi udelali radost ()

Reklama

Reklama