Reklama

Reklama

Harry Potter a Princ dvojí krve

  • Velká Británie Harry Potter and the Half-Blood Prince (více)
Trailer 4

Nový školní rok kazí boj mezi Voldemortovými přívrženci a stoupenci dobra, které nepříjemně zasahují do života všech budoucích čarodějů. Bradavice přestávají být spolehlivým přístavem bezpečí a Harry má podezření, že hrozba je ukryta přímo ve zdech školy. Brumbál ho chce připravit na blížící se závěrečnou bitvu. Společně hledají způsob, jakým Voldemorta zasáhnout na nejcitlivějším místě. Obrátí se na svého kolegu a dlouholetého přítele, bonvivánského profesora Horácia Křiklana, který má podle jeho mínění pro Harryho zcela zásadní informace. I ve chvíli rozhodujícího střetnutí Harry, Ron a Hermiona prožívají své romantické příběhy. Harry cítí stále silnější náklonnost k Ginny, své city k ní ovšem dává najevo i Dean Thomas. Levandule Brownová se rozhodne, že tím pravým pro ni je Ron. A Hermiona, která ve skrytu duše žárlí, je odhodlána své pocity skrýt. Když Harry objeví starou a počmáranou učebnici lektvarů, patřící tajemnému Princi Dvojí Krve, spoléhá se stále víc i přes Hermionino varování na její kouzla. Blíží se však obrovská tragédie, po níž Bradavice už nikdy nebudou stejné, jako dřív. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Xardascz

Xardascz (hodnocení, recenze)

Moc moc se těším. Doufám že šestý díl bude přinejmenším stejně dobrý jako pátý, který se mi moc líbil. Snad Yates vyždíme z předlohy co se dá... šestý díly je vynikající :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Opsha

Opsha (hodnocení, recenze)

Kloves nebyl extra třída ni omylem, ale Goldenbergův scénář jesť na pendrek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Jason Issac je v průběhu "prince dvojí krve" zavřený v Azkabanu :-) Zavřeli ho tam po spackané akci na konci Fénixova řádu...

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tak přidám jen pár postřehů, které jsem zatím nashromáždil k tomuto filmu a které jsouj pravdivé a potvrzené. Takže stoprocentně se v tomto filmu neobjeví Ralph Fiennes ani Jason Isaacs. Toto prozradili přímo tito herci, že jejich role se ve scénáři nevyskytují. Dále mají být oproti knize vynechány všechny scény s Rojvolem Gauntem a s Gauntovou rodinou. A potom je tu jedna zajímavá věc. Jedenáctiletého Lorda Voldemorta si zahraje synovec Ralpha Fiennese, který se jmenuje Hero Fiennes-Tiffin a je to syn sestry Ralpha Fiennese, Marthy Fiennesové. V roli Lorda Voldemorta v teenagerovském věku se potom představí Frank Dillane. Dost mě překvapuje, že tato role nebyla svěřena Christianu Coulsonovi, který se osvědčil jako Lord Voldemort v teenagerovském věku již ve druhém díle série, a já tak trochu očekával, že v šestém díle se vrátí, a on ho bude hrát jiný herec, což je pro mě dost zklamání! Samozřejmě se objeví nové postavy, těmi budou Narcisa Malfoyová (Helen McCrory), Horacio Křiklan (Jim Broadbent), ale také například Fenrir Šedohřbet (Dave Legeno). Tolik stoprocentně potvrzené informace. Nezbývá než doufat, že David Yates to nijak výrazně nepokazí a nabídne nám alespoň skvělý zážitek, když už ne grandiózní podívanou.

buldock

buldock (hodnocení, recenze)

No po fénixově řádu a zjištění , že další díl bude režírovat ten samý muž nabývám názoru , že tenhle rejža harryho utopí nadobro! Ale strašně rád bych se mýlil ;-)

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

AntonG. : tak do třetice všeho dobrého, ne? prince bych chtěl, aby natáčel cuarón a na relikvii bych bral del tora :)

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Tak v tomhle dílu by mu mělo být šestnáct... v čem je problém? :-)

smack

smack (hodnocení, recenze)

Daniel Radcliffe vypadá víc jak dítě než 18ti letej mladík...

AntonG.

AntonG. (hodnocení, recenze)

Škoda že režii už podruhé odmítl Guillermo del Toro. A podruhé kvůli Hellboyovi. Jeho zpracování by mně vážně zajímalo. Ale Yates také není špatný, i když pro poslední díl doufám v návrat Alfonsa. Nebo právě del Tora. Otázkou je, jestli mu režii nabídnou i potřetí nebo ho už pošlou do háje:-) Jinak proč tu sakra furt chybí ten Rickman!

(fjw)

(fjw) (hodnocení, recenze)

Kam zmizel Ralph Fiennes? Ani na imdb není, že bych už v Potterovi nechtěl hrát. Možná jsem na roli mladého Voldemorta (který je v knize jako stejně ve dvojce) mladej. A přitom by se na ní skvěle hodil:(

Stegr

Stegr (hodnocení, recenze)

Tak test byl vážně lehkej, 16/16:)... Snad to Yates natočí delší, Fénixův řád se mi sice líbil, ale Yates udělal z nejdelší knihy nejkratší film série a to fakt nemusel... Už by mohl vědět, že lidi v kině 3 hodiny klidně vydržej... Snad se všechno povede, Princ dvojí krve byla zatim moje nejoblíbenější z knih...

Cortigon

Cortigon (hodnocení, recenze)

Lojz@: jo taky sem cumel.. nevim ale sem toho nazoru ze ti lidi by meli dostat ban na ip.. tohle neni normalni.. asi si z toho delaj srandu ale to by tady na csfd urcite nemeli .. :( jinak HP 5 je fakt skvely a David Yates to zreziroval skvele ale alfonso je taky dobry hp3 jemuj druhy nejoblibenejsi hp film hp4 se mi sice libil ale asi jen z toho ze sem fanousek HP moc toho tam nebylo a celkove to bylo takove osekane nemastne neslane.. hp1,hp2 se od novejsich lisi hodne a ma to svoji peknou pohadkovou atmosferu.. ale uz nejsem dite tak mi to pada dost barevny a hodne pro deti.. ale i prsto ze temer kazdy dil reziruje jiny reziser to do sebe pomerne pasuje.. a uz se dost tesim na dalsi 2dily :-)

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Ty jo, rok před premiérou a dva lidi už mají originál DVD ve filmotéce, gratuluji!

Hoke

Hoke (hodnocení, recenze)

Nikdy jsem se na nového Pottera víc netěšil, Fénixův řád se mi ve všech ohledech extra líbil, Yates z kouzelníků udělal civilní postavy a konečně to dostalo správné tempo. A to jsem ho před premiérou proklínal, a teď děkuji, že režii dostal právě on.

Amarcord_1

Amarcord_1 (hodnocení, recenze)

Tak ja se na tento film rozhodne netesim. Stejne jako u Fenixe se tam toho epicky (a tudiz snadno zfilmovatelne) moc nedeje, a neco se semele az na zaver... K tomu se toho ujmou ti sami bobrici, jejichz snaha drasticky prevysuje jejich schopnosti. Netesim se a basta. I kdyz v hloubi duse.... ;o)

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Skeeter: O tom se spekulovalo už hodně dávno, každopádně jisté to neni.

Skeeter

Skeeter (hodnocení, recenze)

Moja řeč, ikdyž byl fénixův řád dost hrubě "osekán" , přesto sem s výsledkem spokojen,rozhodně supr podívaná, věřím že princ bude minimálně tak dobrý,knižní forma je kratčí než díl předchozí, doufám teda,že film nebude tak "osekán" jako jeho předchůdce, byla byto velká škoda,páč právě v šestce je velmi mnoho důležitých momentů,a proto si myslím, že by děj mohl mít klidně 150 nebo klidně aj 160 min.,věřim že Steve Kloves si stym scénářem nějak poradí... ;-)

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Musím přiznat, že po zkouknutí Fénixova řádu se na film dost těším... to bude!

towstit

towstit (hodnocení, recenze)

28.11. je skutocne piatok,nechapem preco to nie je stvrtok urcite to je len chyba,,, wow teraz som zvedavy ci to yates stihne nakrutit do novembra buduceho roka lebo ak nie tak ho roztrhnem,,,,

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Mě spíše fascinuje, že na slovensku si dají premiéru v pátek. Myslel jsem, že i tam mají jako distribuční den čtvrtek. Nějaká zajímavá akce jako když u nás šel Omen?

Související novinky

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (více)

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

23.07.2012

Světoznámý tvůrce filmové hudby – skladatel Gabriel Yared (Oscar za Anglického pacienta) – čas od času vymění pero a notový papír za klavír a veřejně vystoupí. Letos na podzim budou mít šanci slyšet… (více)

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (více)

V Hobitíně už je rušno

V Hobitíně už je rušno

21.07.2009

Tak už to vlastně začalo. Přestože studia Warner Bros. a New Line pořád čelí žalobě Tolkienova syna, požadujícího mastná procenta ze zisků filmového Pána prstenů, práce na dvoudílném Hobitovi už jsou… (více)

Reklama

Reklama