Reklama

Reklama

Harry Potter a Princ dvojí krve

  • Velká Británie Harry Potter and the Half-Blood Prince (více)
Trailer 2

Nový školní rok kazí boj mezi Voldemortovými přívrženci a stoupenci dobra, které nepříjemně zasahují do života všech budoucích čarodějů. Bradavice přestávají být spolehlivým přístavem bezpečí a Harry má podezření, že hrozba je ukryta přímo ve zdech školy. Brumbál ho chce připravit na blížící se závěrečnou bitvu. Společně hledají způsob, jakým Voldemorta zasáhnout na nejcitlivějším místě. Obrátí se na svého kolegu a dlouholetého přítele, bonvivánského profesora Horácia Křiklana, který má podle jeho mínění pro Harryho zcela zásadní informace. I ve chvíli rozhodujícího střetnutí Harry, Ron a Hermiona prožívají své romantické příběhy. Harry cítí stále silnější náklonnost k Ginny, své city k ní ovšem dává najevo i Dean Thomas. Levandule Brownová se rozhodne, že tím pravým pro ni je Ron. A Hermiona, která ve skrytu duše žárlí, je odhodlána své pocity skrýt. Když Harry objeví starou a počmáranou učebnici lektvarů, patřící tajemnému Princi Dvojí Krve, spoléhá se stále víc i přes Hermionino varování na její kouzla. Blíží se však obrovská tragédie, po níž Bradavice už nikdy nebudou stejné, jako dřív. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Marně čekám, kdy někdo vymyslí zajímavější koncept než pár lidí kteří postávají kolem s hůlkama a zoufale selhávají ve své snaze tvářit se drsně.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Drnqonovic: Souhlas, ten film je tak pokleslý, až je geniální. Taky je tam skvělá práce s hlasy a zvukem. Škoda, že se tvůrci nemají k uvolnění druhého dílu.

Drnqonovic

Drnqonovic (hodnocení, recenze)

Tajemství zvětšovacích slipů vede, asi nejlepší parodie založená na předabování originálu, podle mě ještě lepší než Pár Pařmenů. A nejlepší je určitě konec s Brumbálem: ,,Buď ticho... hajzle!''

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Teda...ještě není ani světová premiéra a už to má 23 lidí ve filmotéce... tiše závidím :D

MrCreosote

MrCreosote (hodnocení, recenze)

Tajemství zvětšovacích slipů není špatné, ale má jenom několik skutečně vtipných chvilek, zbytek je jen vata. Nicméně scéna s Hagridem na majáku nemá chybu, stejně jako závěr s Brumbálem.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Mimochodem, když už se tady tak pěkně bavíme o jednotlivých dílech, co říkáte na dabingové parodie? Mám na mysli zejména Henry Proper a Šutr mudrců a pak nepřekonatelný Harry Potter a tajemství zvětšovacích slipů. Malé video třeba zde... http://www.youtube.com/watch?v=UWfcCCSog4U

Drnqonovic

Drnqonovic (hodnocení, recenze)

Voldemorta jsem si představoval vůdce kultu né nepodobný Ku-Klux-Klanu, ta jejich ideologie za čistotu rasy... Belatrix by byla Charles Manson, Lucius Malfoy jako La Vei a Voldemort něco ve stylu Aštara Šerana. Létat umí, tak proč ne?:-D

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Ubohé, trapné, prostě blbost na úrovni okurkové sezóny bulvárních deníků.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Ale mě na škole učí, že neexistuje nic jako přílišná interpretace díla... :-(

Drnqonovic

Drnqonovic (hodnocení, recenze)

Tohle je ještě v pohodě. Četl jsem teorii, že ten blesk je parafrází Hitlerjugend (který používal jedno S právě ve tvaru blesku), a že celé Bradavice jsou nacistickou školou mystiků Napola, ukrytou v Británii, kam se je rozhodl Hitler nasadit, aby infiltroval Británii, a kde čekají na jeho obrození... TOHLE je magořina!

Jennifer.S

Jennifer.S (hodnocení, recenze)

Ale že to ta Rowlingová má dobře vymyšlené. Vždycky jsem ji podezírala, že dětem v parku rozdává herák :-D

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Takovéhle články a ještě víc jejich autory fakt "miluju"... jsou to jen paraziti, pijavice, které se přisávají na úspěch druhých, a právě tímto trapným "píděním se" po různých drobnostech se snaží zaujmout čtenáře, aby změnil pohled na autora, na kterého se tento parazit "přisál". Nebo podobné je to i s tím, jak si vymýšleli autoři jména a názvy - přece nikdo kromě samotného autora/autorky nemůže vědět, jak ke jménu přišel! Může sice opět přijít na nějakou hloupost typu "když se tyhle písmenka přeskupí, vznikne tohle... - jo, takhle na to autor stoprocentně přišel" atd., ale myslím si, že tímto způsobem mi teda nezmění pohled na daného autora... Jen čistě názor

Geriel

Geriel (hodnocení, recenze)

pokud z toho člověk nezmagoří, řekla bych, že je to v celku jedno...

Drnqonovic

Drnqonovic (hodnocení, recenze)

Smutné je, že to tam nemusí být, ale podobní magoři si tam souvislosti vždycky najdou... Stejně, jakože znak Coca-Coly vypadá jako pán šňupající kokain - podprahová reklama na drogy!

carly

carly (hodnocení, recenze)

zaujímavé. ja som tie knihy čítala už asi 100x a stále nič. kde len robím chybu LOL

carly

carly (hodnocení, recenze)

v HP6 predsa bolo romantiky celkom dosť. aj keď mám občas pocit, že tu občas žánre hádžu len tak z brucha, tu to celkom sedí

Amarcord_1

Amarcord_1 (hodnocení, recenze)

Kdo vi? Treba to bude o vztahu chlapce s jeho ucitelem/reditelem. Proziji spolu par dobrodruzstvi, a vyvine se z toho romanticka zapletka ;o)

towstit

towstit (hodnocení, recenze)

kukam zaner dobrodruzny sedi fantasy sedi mysteriozny asi sedi..a romanticky? skor mi chyba drama

Související novinky

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (více)

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

23.07.2012

Světoznámý tvůrce filmové hudby – skladatel Gabriel Yared (Oscar za Anglického pacienta) – čas od času vymění pero a notový papír za klavír a veřejně vystoupí. Letos na podzim budou mít šanci slyšet… (více)

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (více)

V Hobitíně už je rušno

V Hobitíně už je rušno

21.07.2009

Tak už to vlastně začalo. Přestože studia Warner Bros. a New Line pořád čelí žalobě Tolkienova syna, požadujícího mastná procenta ze zisků filmového Pána prstenů, práce na dvoudílném Hobitovi už jsou… (více)

Reklama

Reklama