Reklama

Reklama

Harry Potter a Princ dvojí krve

  • Velká Británie Harry Potter and the Half-Blood Prince (více)
Trailer 4

Nový školní rok kazí boj mezi Voldemortovými přívrženci a stoupenci dobra, které nepříjemně zasahují do života všech budoucích čarodějů. Bradavice přestávají být spolehlivým přístavem bezpečí a Harry má podezření, že hrozba je ukryta přímo ve zdech školy. Brumbál ho chce připravit na blížící se závěrečnou bitvu. Společně hledají způsob, jakým Voldemorta zasáhnout na nejcitlivějším místě. Obrátí se na svého kolegu a dlouholetého přítele, bonvivánského profesora Horácia Křiklana, který má podle jeho mínění pro Harryho zcela zásadní informace. I ve chvíli rozhodujícího střetnutí Harry, Ron a Hermiona prožívají své romantické příběhy. Harry cítí stále silnější náklonnost k Ginny, své city k ní ovšem dává najevo i Dean Thomas. Levandule Brownová se rozhodne, že tím pravým pro ni je Ron. A Hermiona, která ve skrytu duše žárlí, je odhodlána své pocity skrýt. Když Harry objeví starou a počmáranou učebnici lektvarů, patřící tajemnému Princi Dvojí Krve, spoléhá se stále víc i přes Hermionino varování na její kouzla. Blíží se však obrovská tragédie, po níž Bradavice už nikdy nebudou stejné, jako dřív. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Smejki

Smejki (hodnocení, recenze)

nepočítám-li 4. díl, tak mi trojka vážně zápletkou připadla....nepovedená

Smejki

Smejki (hodnocení, recenze)

Yates mi sednul nejvíc, protože ty postavy udělal konečně živoucí. Cuarón ovšem zaslouží malé bezvýznamné plus za excelentní atmosféru a ucelenější režii. Dovolil bych si tvrdit, že mu trochu ublížil právě plytký příběh třetí části.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

carly: Tipuju, nejoblíbenější scéna je ta z Chroptící chýše? Pak souhlasím, vadil mi Siriusův hysterický řev "Vylez, Péťo!" a to, že jsme se vůbec nedozvěděli, kdo byli pánové Náměsíčník, Červíček, Tichošlápek a Dvanácterák.

carly

carly (hodnocení, recenze)

mne sa tiež HP5 páči najviac. a Yates si zaslúži poklonu aj zato, ako zvládol dať konzistentnosť príbehu, ktorý je z veľkej väčšiny o Harryho vnútornom rozpoložení. čo sa týka, Cuaróna, nič proti, ale keďže on absolútne odflákol moju najobľúbenejšiu scénu, tak u mňa extra body určite nezískal. na HP6 som veľmi zvedavá, keďže je to môj druhý najobľúbenejší diel

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

S tím uctíváním Cuaróna naprosto souhlasím. Když se to někomu líbí nejvíc, budiž - ale silně kritizovat Davida Yatese, který má na filmařském kontě minimum filmu a úspěšně se dokázal vypořádat s nejdelší knihou série, je podle mě poněkud hloupé a dětinské. Mně se sice nejvíce líbí právě pětka, ale pevně věřím, že Princ vyrazí zarytým "cuarónovcům" dech.

Arachneuss

Arachneuss (hodnocení, recenze)

Ta ironie byla na můj předchozí příspěvek. Stále tu čtu ty věci typu "a tohle bylo lepší než film; a tohle je nejlepší atd. atd.", tak jsem se (bohužel špatně jak vidím) ironicky připojil do diskuze.

machrus

machrus (hodnocení, recenze)

arachneuss: souhlasím, že co se týče 3.dílu nemá konkurenci,a le prostě 5.díl pro mě byl taky naprosto bez chyby....ale prostě kniha...je kniha....už ve 3.díle(filmovém) začaly chybět drobnosti z knihy,ale o to nejde...nemůžou do (+ -) 2. hodinového filmu nacpat všechno a Alfonsu Cuarónovi všechna čest, ale prostě David Yates se s tím taky krásně popral...a prostě pište si co pište...ale podle těch trailerů co tu jsou vypadá 6. díl naprosto famózně....a taky se podle toho těším....

towstit

towstit (hodnocení, recenze)

ja osobne ked si chcem pripomenut harryho pottera tak si pustim 3 alebo 4, a z knih bola najlepsia 6. jednoznacne

PROTIVETRU

PROTIVETRU (hodnocení, recenze)

S tou trojkou síce súhlasím ale arachneuss najskôr vôbec nechápe, prečo napísal tú iróniu.

Skrk

Skrk (hodnocení, recenze)

L_O_U_S: Asi tak.Většina fanoušků to říká a už mě to začíná lézt na nervy.Nejlepší díl je čtyřka a říkejte si co chcete. ;) arachneuss : Pochybuju. ;)

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

arachneuss: To říká kdekdo a musím říct, že mě to už mírně unavuje číst...

Arachneuss

Arachneuss (hodnocení, recenze)

Už jsem Vám říkal, že třetí díl Harryho Pottera je nejlepší film a lepší jak kniha ? :-D

towstit

towstit (hodnocení, recenze)

jasne ze je kniha lepsia :D filmy su len takou ozdobkou,, iked pomocou nich si viem teraz ten svet pekne predstavit :D

machrus

machrus (hodnocení, recenze)

no to jako nee...na knihy nic nemá...sice 3. a 5. díl byly naprosto geniální... i ve filmové podobě, ale kniha je kniha...vždyť knihu čteš den a film ti uteče plus minus za 2 hodiny...málo kdy je film lepší než kniha...film je film a kniha je kniha...no každý má něco do sebe... já prostě jsem natěšená...jak malé děcko....chicht...hlavně na scénu na astronomické věži...chichi...teda vlastně :-(...hmmm... no prostě tentokrát se asi neudržím a asi nějaká ta slza skápne...

Skrk

Skrk (hodnocení, recenze)

mijenek : Prosím tě...smaž se.Jsi snad všude kde já a tvoje kecy musím pořád číst.Tenhle patří mezi ty nej. ;o)

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Harryho filmy su lepsie ako kniha.Viem dvojku som precital a nic moc.Za to nikdy som nemal ani filmy rad ale zmenil som po case nazor.Je to celkom prijemna odychovka ten Harry Potter :)

machrus

machrus (hodnocení, recenze)

tak teďkom jsem shlédla všechny trailery co tu mají...a myslím, že se máme na co těšit....sice na knihu nikdy nic nemá,ale myslím že Yates se toho opět zhostí bravurně....teda zatím soudím podle těch trailerů...ale podle toho jak se na to těším si myslím, že mě film nemá šanci zklamat...prostě se jen těším na ten první zážitek z kina...až půjdu ze sálu a budu ubulená, protože prostě ti co četli knihu určitě vědí jak dopadne 6. díl....tak že se těším na ty reakce...jako v 5. díle při scéně smrti Siriuse...naprosto celý sál ztichl...a hlavně se těším až si koupím další díl na DVD do sbírky...chicht...

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

pozerala som slovensky dabovany trailer...ten dabing je des...dufam ze film nadabuju inac:D ale inac sa strasne tesim:)

Související novinky

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (více)

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

23.07.2012

Světoznámý tvůrce filmové hudby – skladatel Gabriel Yared (Oscar za Anglického pacienta) – čas od času vymění pero a notový papír za klavír a veřejně vystoupí. Letos na podzim budou mít šanci slyšet… (více)

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (více)

V Hobitíně už je rušno

V Hobitíně už je rušno

21.07.2009

Tak už to vlastně začalo. Přestože studia Warner Bros. a New Line pořád čelí žalobě Tolkienova syna, požadujícího mastná procenta ze zisků filmového Pána prstenů, práce na dvoudílném Hobitovi už jsou… (více)

Reklama

Reklama