Reklama

Reklama

David Rice jako patnáctiletý žije v Ann Arboru v Michiganu, kde se zamiluje do své spolužačky Millie a dá jí skleněnou sněhovou kouli jako dar. Jejich spolužák, Mark Kobold, Davida šikanuje, vezme mu skleněnou kouli a hodí ji na zamrzlou řeku. David jde na řeku, ale propadne se pod ním led. Proud ho táhne pod ledem, ale najednou se ocitá v místní knihovně, a objeví tak svou schopnost „skákat“ neboli přemísťovat se v prostoru z jednoho místa na druhé během okamžiku. Ohromen svou novou schopností opouští svého násilnického otce a uteče z domova. O osm let později již dospělý David žije na vysoké noze díky tomu, že „skočil“ do bankovního trezoru a ukradl velké peníze. Jednoho dne ho v jeho bytě přepadne Roland Cox, což je velitel Paladinů, tajné společnosti náboženských fanatiků. Ti si slíbili, že vystopují a zabijí všechny „skokany“ (jumpery), protože jejich chování berou jako rouhání. Takové schopnosti, jaké mají jumpeři, má mít pouze bůh... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (837)

petero 

všechny recenze uživatele

Bell umí, Christensen a jeho kamoška neumí. Liman umí len tentoraz narazil na riedky scenár a tak film sa nemôže poriadne oprieť o príbeh a tým pádom je menej peckový ako samotný trailer. Film aspoň dáva odpoveď na otázku keď sa pred nami z nenazdajky objaví nejaké auto alebo nám zrazu zmizne z dohľadu, tak šoférom je určite nejaký skokan :-). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ten je Paladin, ten zase Jumper a já jsem magor, že jsem se dodíval až do trpkého konce. Film konzistentní asi jako člověk v posledním stádiu lepry a záživný jak 85 minutový detail na skokana hnědého, probouzejícího se ze zimního spánku. Proč si se, milý Haydene, neteleportoval už po pěti minutách přímo do nitra vysoké pece v Nové Huti Klementa Mittala? Byl bys pro mne skokan roku.. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Scenář se asi sesmolil podle manuálu „Jak napsat 80-ti minutovou zápletku a moc se přitom nezapotit.“ a Hayden je herecky jednorozměrný dřevo. Na Douga Limana hodně slabý výsledek, taková krátká a dost fádní pitominka pro MTV děcka zrovna škole odrostlé. Díky aspoň za borečka Jamieho Bella, který do příběhu vnesl trochu adrenalinu a dynamiky a ve srovnání s mdlým Christensenem vypadá jako rododendron vedle uschlého kaktusu. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance s prakticky neexistujícím dějem, špatnými triky a evidentně se nudícím S. L. Jacksonem. Akce je značně mizerně sestřihaná, tempo je opravdu nic moc a dějové zkratky taky občas pozlobí. Potěší pár momentů (opravdu pár), Jamie Bell a fakt, že je to strašně krátké a nenudí to, skok do Čečny je ale hodně vražedné WTF. Každpádně je to škoda. Tohle mohlo být setsakra cool.. bohužel není... ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Sledovat tolik strašlivých hereckých výkonů, klišoidních dějů a pokoušet se naladit na frekvenci příběhu velké nijakosti se ukázalo jako docela dobrá zábava v plenkách. Alespoň, že se bylo na co koukat po efektové a akční stránce, která měla skutečně stylový říz. Ale pár set skoků navíc k dokonalosti by nebylo na škodu... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (30)

  • Štáb měl povoleno natáčení uvnitř Kolosea jen na tři dny a pod podmínkou, že žádné vybavení nebude ležet na zemi. Kvůli turistům probíhalo jen od 6:30 do 8:30 a od 15:30 do 17:30 - a jen s použitím přirozeného denního světla. (c.tucker)

Související novinky

Youtube chystá vlastní seriálový obsah

Youtube chystá vlastní seriálový obsah

18.10.2016

V Česku Youtube Red ještě nemáme, v Americe, Austrálii, Mexiku a na Novém Zélandě už si ale vylepšenou verzi Youtube užívají skoro dva roky. Správně tušíte, že se jedná o placenou službu bez reklam a… (více)

Karlík a továrna na mrtvoly

Karlík a továrna na mrtvoly

17.09.2012

Rozhodnutí čím dál úspěšnější kabelové stanice A&E (letos masivně zabodovala westernovou detektivkou Longmire) natočit seriálový prequel k slavnému Hitchcockovu Psychu zpočátku neznělo jako… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Další Tři mušketýři

Další Tři mušketýři

05.04.2010

Úspěch Sherlocka Holmese přinutil studio Warner Bros. pátrat po dalších klasických námětech, které by bylo možné zpracovat podobně osvěžujícím způsobem a přiblížit je současnému publiku. Jedním z… (více)

Reklama

Reklama