Reklama

Reklama

Jericho

(seriál)
USA, (2006–2008), 20 h 39 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Skeet Ulrich, Lennie James, Ashley Scott, Kenneth Mitchell, Brad Beyer, April Parker-Jones, Alicia Coppola, Pamela Reed, Bob Stephenson, Shoshannah Stern (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Dramatický seriál vypráví o tom, co se stane, když se na obzoru náhle objeví atomový hřib a uvede poklidné městečko v Kansasu v chaos. Jeho obyvatelé se ocitnou v naprosté izolaci a mohou se jen dohadovat, zda jsou jediní Američané, kteří zůstali na živu. Když jsou vyřazeny z provozu veškeré zdroje energie a možnosti komunikace, strach z neznámého uvrhne Jericho do všeobecného zmatku. Město se začne hroutit pod náporem teroru a strach i pocit zkázy probouzí v některých obyvatelích města jen to nejhorší. Ale v této době krize, kdy se citlivých jedinců zmocňuje šílenství, a na povrch vyplouvají i ta nejskrytější tajemství, v sobě někteří lidé najdou vnitřní sílu, jíž si dosud nebyli vědomi. A z těch, u nichž je to nejméně pravděpodobné, vzejdou hrdinové. V průběhu děje seriálu se objeví spiklenecké teorie. Jsou obyvatelé malého města pod palbou útoků? Nastal snad konec světa? A pokud byste přežili armagedon, jak by Váš život nejspíš pokračoval? Stálo by vůbec za to dál žit? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele genetique k tomuto seriálu (1)

Jericho (2006) 

'Jericho' ma po šiestich dieloch brutálne priklincovalo. Nasledujúce diely mali už síce slabšiu tendenciu upútať diváka, stále však láka diváka (odďaľované) odhalenie toho obrovského otáznika, ktorý stojí na konci geniálneho nápadu tohto seriálu. Škoda, že kvôli nízkej sledovanosti vysvetlenie neprišlo a otáznik visí vo vzduchu nevyriešený. A škoda, že tých sedem dielov po stopnutí prvej série nevyužili na skoršie uzavretie dejovej línie. Herci sú neokukaní, bohužiaľ často aj neohrabaní, televízna atmosféra mala slušnú úroveň aj čo sa týka náročnosti na efekty, či triky, tvorcovia sa často veľmi lišiacky vynašli. 85%. ()

Reklama

Reklama