Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 1 (2006) (série)


Včerejší odpad (S01E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Dívka jménem Jen sehnala flek u společnosti Reynholm Industries, a když vidí sebevědomý a skleněný věžák, představuje si práci něco ve stylu Ally McBeal. Bohužel ve svém CV /životopis/ napsala „zkušenost s prací s PC /osobní počítač/". Po několika vzletných vteřinách rozhovoru s šéfem HR /lidské zdroje/ se octne v suterénu jako šéfka dvou značně zdecimovaných chlápků v oddělení IT /informační technologie/. Jsou to Roy a Moss a oba se cítí hodně nedoceněni a sociálně deprivováni. A když zjistí, že jejich nová šéfová na klávesnici nenajde ani tlačítko ENTER /vstupte/ – začnou poněkud vyvádět /make fuss about/. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je vážně dost podivná. Ani s ní nehnulo, když viděla tuhle originální ZX81." Jenin nástup do suterénu mezi dva mimoně se naprosto vydařil. Zkoušel jsem to vypnout a zapnout a na mém názoru to nic nezměnilo. Tady se zkrátka povedlo všechno od hlasové aktivace šéfova počítače přes týmovou práci až po pravidelné nakládačky od nespokojených zaměstnankyň. A věřím tomu, že až Jen zapojí počítač a telefon, tak potvrdí svou IT odbornost i prakticky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už je to patnáct let... Tento návrat v čase se mi opravdu vyplatil, protože pilotní epizoda seriálu rozhodně stála za to. Jen málokdy se tvůrcům komediálního seriálu podaří vybavit hned první díl takovou dávkou skvělého humoru; každá důležitější postava měla brutálně nahláškováno a i jedna z těch vedlejších mi způsobila brániční křeč. / Poučení: Na kolotoče jedině s doprovodem. Pamatuj na bezpečnost! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se k tomu po 7 letech vrátil, jestli mi to konečně sedne nebo ne a podle pilotu fakt nevím. Ono by to bylo vtipné, ale mám s tím dva velké problémy. Strašně mi vadí to extrémní přehrávání postav a vůbec mi tam nesedí ten přidaný smích, který bych čekal spíš od amerického sitcomu, než od britského... Asi proto mi tak vadí. A i když ten pilot není špatný, stejně je takový, no... ne zrovna přesvědčivý. Ale uvidím co další díly, pilot Peep Show taky není nic moc a jak je to skvělý seriál... Silné 3* ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamatuji se, že když jsem tenhle seriál viděl prve, tak mě ohromil. Čím ale starší jsem, tím to bylo míň. Ale to, že jde o kvalitní zábavu s hláškami, které vznikly tady, to nejde popřít. ()

Zajímavosti (7)

  • V epizodě zazní úryvek znělky ze seriálu A-Team (od r. 1983). (SONY_)
  • Roy (Chris O'Dowd) má na sobě tričko s písmeny "RTFM", což znamená "Read the fucking manual". Jde o narážku na dotazy, které mohou být zodpovězeny přečtením návodu. Dále je na triku čínský propagandistický plakát s mužem držícím rudou knihu. (Cheeter)

Reklama

Reklama