Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 1 (2006) (série)


Kalamity Jen (S01E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Calamity Jen

Obsahy(1)

Šéf Denholm vyhlašuje válku všem, kteří se stresují z faktu, že trpí stresem. Jen neodolá nutkání koupit si krásné červené botičky, které jí však deformují nohy i celý život. Denholm svolá zaměstnance a japonský specialista předvádí pro Stresspert /Stresmetr/. Roy a Moss však podlehnou nástrahám bufetového stolování a hrubý Japonec dupne Jen na nemocnou nožku. Jen ho seřve. Ajťáci se stáhnou do svého suterénu a lížou si rány. V dílně vypukne požár a do toho přichází Denholm. Ajťáci zarámují dovedně plameny a předstírají, že se jedná o nový spořič obrazovky. Denholm odchází na golf, ale v hrsti drží celou Jeninu kariéru. Jak je vše labilní! (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zatímco jsem mluvil, přes 80 milionů lidí zemřelo na stres." A já jsem to zatím spočítal, takže tímto tempem lidé na Zemi vymřou asi tak do oběda. No nic, já si to zapnu, vypnu a podumám o tom, jestli je větší problém krádež stresoměru, požár na pracovišti nebo malé boty. Zatím nevím, takže si zavolám na tísňovou linku 011899988199911997253 a než mi to tam zjistí, tak se musím přiznat, že jsem se skvěle pobavil s kvalitou britských výrobků, oznamováním požáru mailem a samozřejmě s kouřícím spořičem. Tudy zkrátka vedou cesty k několika gigabajtům mé spokojenosti. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani u druhé epizody jsem nemusel nad hodnocením přemýšlet, všechno bylo jasné. Díl obsahoval tolik kvalitních momentů, až se divím, jak se do necelých třiceti minut vešly. Bylo tady všechno: boty, antistresové školení, požár, souboj ženy s Godzillou, vážná zranění i empatický Denholm Reyholm, který by bezpochyby udělal kariéru všude tam, kde by se používalo útrpné právo. A to vše Made in Britain. / Poučení: Nesedí ti Popelčin střevíček? Zatlač!!! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zatímco první epizoda ve mě zanechala rozporuplné pocity, tak ta druhá mi přišla geniální. Takhle jsem se totiž od dob, kdy jsem sledoval Mighty Boosh, nezasmál. Takový krásný sled bizarních situací s bizarními postavami, to se fakt jen tak nevidí :D Dokonce ani ten přidaný smích mi nevadil a přišlo mi, že i herci tu míň přehrávají, takže doufám, že v takové kvalitě to zůstane po celý seriál. A tahle epizoda si zaslouží jasných 5* ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"From today, dialling 999 won't get you the emergency services. And that's not the only thing that's changing. Nicer ambulances, faster response times and better-looking drivers mean they're not just "the" emergency services - they're "your" emergency services. So, remember the new number: 0118 999 881 999 119 725... 3" ()

pekas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych přidal Mossovo ujišťování, že rozhodně nenechá pájku puštěnou. Takže když je switch Off, přepneme to na switch On, aby to bylo v pořádku. A deformované palce :-), špica. ()

Reklama

Reklama