Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 1 (2006) (série)


Červené dveře (S01E04)

(epizoda)
  • Velká Británie The Red Door

Obsahy(1)

Časy jsou zlé a Moss je naštvanej, že se mu zase ztratil jeho oblíbený hrnek, i když si na dno nakopíroval svou fotku. Jen dostane „uklízecí" a i když je varována, chce vědět, co se skrývá za „červenými dveřmi". Počká si, až bude sama a vtrhne dovnitř. Tajemství se jmenuje Richmond. Je to bývalý zástupce šéfa Denholma a je tam už čtvrtý rok. Byl to mistr diagramů a excelových tabulek, ale náhodné setkání s kapelou Cradle of Filth mu změnilo život. Jejich goticko-metalové vidění světa mu prostě učarovalo. Jeho kariéra skončila nevhodným dárkem Denholmově truchlící mamince. Richmondův výlet ze světa temnot do říše jasu se nezdařil, a tak k radosti všech se vrací zpátky do svého kumbálu. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vypadá to, že je tady binec, ale ve skutečnosti je to velmi křehkej ekosystém." A taky je tam okno, o jehož existenci měli Ajťáci dosud jen velmi neurčité tušení. Já jsem se tedy zasmál Mossovu tlumočení do znakové řeči, kulturistovi na lešení a způsobu, jak se "nenápadně" krade monitor. A kdo by se s Mossem neuchechtal k smrti při kontrole obvodu plošných spojů, tak ten by si měl urychleně o nějaký ten gigabajt navýšit smysl pro ajťácký humor. Pokus tedy na něj má volný slot. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda mi způsobila téměř rupturu bránice. Richmond byl naprosto fantastický a jeho vzpomínání na časy dávno minulé mi evokovaly pasáže ze hry Němý Bobeš. Každopádně je hrozné, když se na vašem pracovišti vyskytne člověk, který je pro ukojení své zvědavosti ochoten zničit deštný prales. Takovým lidem to můžete říkat, hláskovat, nebo dokonce znakovat a výsledek veškerý žádný. / Poučení: Máš depku? Pusť si Cradle of Filth a Dani tě z ní dostane. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se tu konečně objevil Noel Fielding, jeden z hlavní dvojice mnou milovaného seriálu Mighty Boosh. A postava, kterou zde hraje, je skvělá a postarala se o dost vtipných hlášek, takže doufám, že se tu ještě někdy objeví :D Vlastně celkově tahle epizoda byla povedená, bavil jsem na podobné úrovni jako u druhého dílu, takže jiné hodnocení než 5* pro mě nepřichází v úvahu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Když Roy (Chris O'Dowd) požádá Maurice (Richard Ayoade), aby mu ukázal obrázek na hrnku, tak hrnek v dalším záběru změní svou polohu. (SONY_)

Reklama

Reklama