Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 1 (2006) (série)


Strašení Billa Crouse (S01E05)

(epizoda)
  • Česko Jak se zbavit Billa Crouse (více)

Obsahy(1)

Moss je špatný lhář. Přehání svá přehánění a poté, co vyslechne Jenino vyprávění o její katastrofální schůzce s Billem, dostane skvělý nápad. Namluví Billovi, který přišel s květinami a omluvou, že Jen prostě umřela čili exla. Roy mezitím absolvuje chlípnou expedici po pátém patře, ale zjistí, že objekt jeho zájmu není tak úžasný, jak se zdálo. Judy ovšem získala jeho mobil a bez IT podpory se teď nemůže obejít. Mossova lež žije vlastním životem. Denholm pronese na Jenině pohřbu dojímavou řeč, podpořenou vystoupením Eltona Johna. Vše je ale zhaceno ve chvíli, kdy Jen vstoupí živa a zdráva. Nechá pak na Billově záznamníku drsnou žádost, aby přestal všude rozhlašovat, že s ní něco má. Bill ji ale má za mrtvou a tak, když ji vidí přicházet, kaje se v hrůze ze všech svých hříchů. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Byl jsem poslední, kdo s ní spal." Ty taky, Bille? To je ale náhoda. Vždycky, když zemře nějaká hezká holka, tak jsem s ní chvíli předtím spal. Fakt. Nekecám. Já si to totiž nemůžu dovolit, třeba jako Moss. Ten má brilantně vyvážený smysl pro hranici uvěřitelného a jeho lži jsou naprosto dokonalé. Takže Jen zemřela, Roy zemřel, kdo bude další? Já jsem se přitom skvěle bavil, ale nemohu opomenout to, že se tentokrát ani jednou nezapínalo, nevypínalo a nikdo se nesmál obvodu plošných spojů, což mě dost mrzí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V páté epizodě se toho mnoho nenapracovalo. Byl to spíše díl o složitém navazování a ukončování vztahů mezi jedinci druhu Homo sapiens (alespoň ve většině případů) a bavil jsem se u něj opravdu mocně. Ano, i v mém životě by se jistě našly momenty, kdy by se mi hodil brilantní mlžič Moss, aby mě zaštítil před nepříjemnostmi, takže jsem se naplno vžil do dění, a pak jsem to všechno naplno ohodnotil. / Poučení: Před případným seznámením prováděj základní průzkum. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo to skvělé, všechny situace se tu opět zdařile a absurdně vtipně vyvíjejí, ale ta závěrečná scéna ve mě vyvolala takový záchvat smíchu, že tu epizodu musím označit za naprosto geniální :D Ten seriál začíná být čím dál tím lepší a lepší, tak snad kvalita neklesne. Nebo aspoň ne moc. 5* ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál tím víc to sleduji, tak tu vlastně nejsou moc nerdoviny. Vlastně tady nebyly skoro vůbec. Ale to strašení Billa bylo dobré. Akorát člověk by čekal trochu něco jiného. ()

Reklama

Reklama