Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Navzdory vážným varováním, týkajících se sexuálního obtěžování ze strany Douglase Denholma, Jen neodmítne nabídku stát se jeho osobní asistentkou. Je to její poslední možnost opustit beznadějný suterén firmy a ponechat Mosse a Roye jejich juvenilním zábavičkám. Hoši toho ihned využívají a věnují se zápasům v kolové a žertovným telefonátům. Nahoře však Jen musí odrážet Denholmovy složité milostné finty, které mají vyvrcholit pravda trochu tradičním „nápojem lásky". Roy a Moss se objevují v rolích záchranců vedení neomylně vůní Rohypnolu a chlípného Denholma sráží k zemi. Jen však otřesena odchází a zamyká Roye a Mosse v místnosti s viditelně vzrušeným Douglasem. (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když zadáte do Googlu hledat Google, klidně můžete strhnout internet." Z hlediska počítačového experta jsem poměrně zklamán z toho, že se ve 2. sérii takřka nezapínaly a nevypínaly počítače, ale obdržel jsem v úvodu uvedenou zásadní bezpečnostní informaci a tím jsem zachránil spoustu optických vláken. Jinak jsem byl samozřejmě nadšený z německého kanibala a nadrženého šéfa, ale jistě by nezaškodilo optimalizovat výkon a deaktivovat indexování ostatních epizod ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna byla tak trochu jiná. Zatímco počítače šly stranou, tvůrci sklouzli ke kontroverzi, aniž by v té době tušili, že se dnes stanou vyvrheli. Rozhodli se totiž řadu otevřít a uzavřít epizodami na které se uvědomělý světoobčan (čti denunciátor) nedokáže dívat bez zhnusených výkřiků a bez toho, aby ihned po jejich zhlédnutí informoval patřičné úřady. Ale nenechme se mýlit; to všechno jsou jen podružné záležitosti ve srovnání s tím, že jedna z epizod (ne, nenapíšu vám která) obsahovala návod, jak zničit internet!! / Poučení: Máš rád romantické vztahy na pracovišti? Sestav si stroj času. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada  mi přišla vyrovnanější než první. V podstatě jenom pátá epizoda mi přišla trochu slabší. První díl sice možná překvapí krapet drsnějším a nekorektnějším humorem, než na jaký jsem byl  u IT v první řadě zvyklý, ale zároveň je asi zatím nejvtipnější ze všech a byl to opravdu masakr. Po takovém nářezu možná trochu zklame druhý díl série, když v něm zemře šéf Denholm (proč musí odcházet jedna z postav? Bral bych to jenom, kdyby ten herec opravdu odmítl pokračovat, ale nikde jsem to nenašel oficiálně potvrzené) a jeho náhradník Douglas se mi zpočátku moc nezamlouval, ale nakonec se taky rozjel. Třetí díl se mi moc líbil a jeho pointa mě fakt odrovnala nahlas.:D Mým možná zatím  asi nejoblíbenějším dílem je ale asi čtyřka. Konečně jsme viděli naše hrdiny déle na nějakém společném večírku a tenhle v takovém složení a s takovým jménem hostitele opravdu stál za to (:D). Tato  večírkovská příhoda se mi vážně zamlouvala.  I závěrečný díl  se ve výsledku povedl a přinesl nám jasné poučení o tom, že své kamarády nebo kolegy nemáme nahrazovat záznamníkem (:D). Z druhé řady mám ještě lepší pocity než z té první, čili už ji můžu zaslouženě napálit plný počet hvězd. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla podstatně o dost lepší než ta první. Což je super, že to tvůrci dokázali vylepšit a vygradovat. Za mě je zatím úplně nejlepší první epizoda druhé série, u tohoto dílu jsem brečela smíchy a musela jsem si to zastavit. Takhle dlouho jsem se opravdu nenasmála. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na druhou sérii se tu docela pějí ódy, ale mě teda přišla horší, než první. Zklamalo mě zabití Denholma, a jeho nahrazení o dost méně vtipným Douglasem. Okolo Douglase se bohužel točí hned několik dílů, a hlavní dvojice IT expertů je tak několikrát upozadněna. Nejlepší je určitě první epizoda, odehrávající se v divadle. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria nadviazala správne na prvú a šialenosť zvyšuje na nebezpečne vysoký režim. Začne to divadelnou gay-hrou menom GAY (u mám rád ptáky som sa nasmial ,ale Royova príhoda s vozíkom ma rozosmiala viacej) ,pokračuje šéfovou samovraždou a končí sexuálnym zneužívaním zo strany nového šéfa. Ak sa vám zapáčila prvá sezóna ,druhá sa vám bude páčiť tiež. 90% za Mosov predinštalovaný Linux Ubuntu. ()

Meev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jako u prvního dílu jsem se už dlouho nezasmál. Druhý díl mé nadšení z druhé série ještě zvýšil... a pak přišel třetí, čtvrtý, a pak další díly, které s IT neměly takřka nic společného. Ze seriálu se tedy stala dvacetiminutovka na náhodné téma, která (jak se u třetího dílu ukázalo) zas tak moc nepobaví a malinko ztrácí smysl s ohledem na to, o čem to má být. Nicméně určitě lepší než první série a to, že mě to vcelku bavilo zapírat nebudu, 70%. ()

Reklama

Reklama