Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 2 (2007) (série)


Sraz spolupracovníků (S02E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Do suterénu, kde je pracoviště tří hrdinů seriálu, zavítá Filip ze šestého patra a pozve Jen do divadla. Roy a Moss se přidají. Jestli je něco přepracovaným lidem z oddělení IT nejvzdálenější, tak by to mohlo být divadlo. Netuší, že muzikál, který Filip vybral a na který se kolektivně vypravili, je navíc ještě v e l m i výstřední. Název Gay mnoho napovídá. Roy a Moss se v situaci zmítají a propadají se do stále větších absurdit. Toalety pro postižené a pro zaměstnance jsou svědkem definitivních porážek. A proč pozval Filip Jen do divadla? Ano, připomíná mu chlapa. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mně má sexualita vyhovuje skvěle. Jen nechci, aby mě plácali po hubě svou sexualitou." Mně má sexualita taky poměrně vyhovuje, takže jsem poněkud na rozpacích z toho, že třetí hodnocený snímek v řadě je homosexuální. Takže pokud mi chceš Osude něco naznačit, tak si s tím dovolím co nejrůžověji nesouhlasit. Za sebe tedy musím říct, že se mi ve Spojeném Teplovství nijak zvlášť nelíbilo a nějak jsem se nepřistihl, že bych se nadprůměrně smál. Mohl jsem se ovšem oklamat, protože tam byly zábavné chvilky typu hajzldědek, ale nebylo jich moc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě jde o jednu z nejlepších epizod tohoto seriálu. Nedokážu si vůbec představit, že by si někdo v BBC vzal na triko její reprízování. Spíše předpokládám, že bude v rámci celosvětového boomu lezení do prdele i lidem, kteří o to nestojí, odstraněna, zakázána a následně spálena za nadšeného aplausu samozvaných moralistů. Já jsem se u ní bavil už v době, kdy byl můj svět ještě v pořádku, a chechtám se u ní i dnes, kdy už si můžu dělat srandu z mrzáků, aniž by to byla diskriminace, protože hádejte co? I'm disabled:-):-):-) / Poučení: Je zvláštní, že příslušníci mnohých menšin (mimo Rádžastánců) mají mnohem větší smysl a pochopení pro humor na ně cílený, než všudypřítomní ochránci jejich (a vlastně i mých) práv. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle perla vznikla v době, kdy se sranda (nutno říct, že vtipná) mohla dělat naprosto ze všeho. Parádní humor, který mi narozdíl od někoho prostě nepřijde urážlivý, ale vtipný. Ani homosexuálové, ani vozíčkáři, kteří jsou zde terčem nejsou nijak zvlášť ponižováni. Perfektní díl. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, tahle epizoda je v dnešní době dost nekorektní a celkem se divím, že tu nemá menší hodnocení, protože se takový humor v dnešní době už "moc nenosí". Nicméně já se bavil dost slušně, jak u gay muzikálu (jménem Gay, který je skutečně tou nejvíc gay věcí, jakou jsem kdy viděl), tak u katastrofálních dopadů pokusů Roye a Mosse dojít si na záchod (vím, zní to fekálně, ale není ani náhodou) a i když to pro mě rozhodně není ta nejlepší epizoda, i tak je dost slušná. Příjemný začátek 2.série. Slabých 5* ()

Reklama

Reklama