Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 2 (2007) (série)


Večeře (S02E04)

(epizoda)

Obsahy(1)

Jen konečně našla normálního přítele Petera. Aby potěšila jeho a jeho kamarády, co by si rádi něco začali s nějakou sympatickou mladou dámou, organizuje večírek. Na ten pozve své svobodné a hlavně volné kamarádky. Mládenci ovšem jeden po druhém odřeknou – a tak Jen udělá chybu. Místo nich pozve své kolegy Roye, Mosse a temného Richmonda. Ovšem s podmínkou, že budou „normálně" konverzovat a nikoho neurazí. Pravý opak je pravdou – kolegové odrovnají Jeniny kamarádky pěkně jednu po druhé. Jedinou nadějí je útěk, pokud možno do Francie. Ale ... (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, mám to hodně na hraně to hodnocení, protože jsem se opět bavil skvěle, akorát v závěru to už trochu ztrácelo dech (kromě té úplně poslední scény na letišti :D). Mé váhání mezi 5* a 4* nakonec uzavřel fakt, že nevím, jak to dopadlo s Mossem. Kvůli tomu zůstanu "jen" u silných 4* ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nejpve mi to přišlo podprůměrné, ale byl jsem vyveden z omylu, jakmile přišly na scénu dámy. Moc vtipný díl a ,,pedofil" se stal ještě třešničkou na dortu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je to můj domov. Nejmilejší místo. Nemůžu si tam přitáhnout takový trotly, jako jste vy." Na večírku u Jen by se mi líbilo. Umím se totiž uvolnit přibližně stejně jako trojice ajťáckých trotlů, chápavý jsem asi jako zabržděný Moss a před trojicí zdeformovaných slepic bych snad i já dokázal zamachrovat svou krásou, inteligencí a zvětšenou prostatou. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je až podivné, jak málo se osazenstvo IT oddělení věnuje počítačům. Zpočátku jsem si myslel, že by to mohl být problém, ale teď už se na všechny ty návštěvy divadel, večeře, večírky a dámské jízdy vyloženě těším. Večeře sice nedosáhla kvality, kterou mě rozmazlili Světáci, ale i tak stála za to a já jsem se i v tomto případě skvěle bavil. / Poučení: Problémy ve vztahu hravě (a to doslova) vyřeší ten správný mix konzolí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Když se Roy (Chris O'Dowd) na konci epizody ptá, zda by si mohl půjčit jednu z videoher, drží v ruce "Assassins Creed Brotherhood" - třetí díl této herní ságy, která se dočkala i několika filmových interpretací. (cze.Oi)

Reklama

Reklama