Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zbrklý a lakomý a žárlivý Roy, stydlivý perfekcionista Moss a jejich přirozeně hysterická šéfka Jen jsou zase tady! Irský autor kultovních seriálů Black Books, IT Crowd a gigantického opusu Father Ted Graham Lineham pokračuje v líčení osudů našich suterénních outsiderů. Roy půjčil Jen 5 (slovy pět) liber a doprovází ji až domů, aby je získal nazpět. Tam zastihuje lehce nechutného řemeslníka Garyho, který modernizuje Jenin byt. Usmyslí si, že je to jeden z účinkujících ve známém televizním seriálu o nešikovných řemeslnících, kteří všechno zničí – a ještě k tomu určitě čurá do umyvadla a do vany. Jen se kvapně vrací domů a z řemeslníka nespustí oči. Mezitím dědic firmy Reynholm Douglas úspěšně hazarduje s dobrým jménem podniku a nakonec si prostřelí nohu otcovou pistolí. Gary si Jenin zájem vysvětluje jako erotickou náklonnost a dost hrubě ji odbyde. Moss čelí útokům výrostků v parku a Roy zvyšuje jeho odolnost speciálním tréninkem. A pointa? Gary nikdy sice nevystupoval v seriálu A je to!, ale za ty všechny ústrky a podezřívání se pořádně vyčurá do vany. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je mi to fuk." Sexistický majitel firmy Douglas si třetí sérii ukradl pro svůj penis, ale přesto ho duo potrhlých Ajťáků trumflo svým předstíraným fotbalovým fanatismem a Jen zase představením zapůjčeného internetu. Jinak je to ovšem Douglasovo vítězství na celé čáře, ale obávám se, že je mu to tradičně fuk. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že třetí sérii nespadl řetez a dokázala si udržet kvalitu předchozí druhé řady, za kterou nějak nezaostává, ba je možná ještě lepší.  V této sezóne vlastně ani snad nebyl žádný díl, který by mi přišel nějak výrazně slabší.  Jen bych snad technicky posunul třetí epizodu na začátek, když přímo navazuje na konec dvojky. A zrovna Roy jako bezdomovec  patřil mezi další geniální nezapomenutelné momenty.:D Jako je nádále v této sérii třeba výměna kamer, Roy a Moss jako fotbaloví fanoušci nebo společná líbačka.  Ale suverénně nejlepší mi tentokrát  přišly poslední dva díly nakonec. V pětce jsme mohli vidět Mosse jako falešného manžela Jen a tento námět jsem si opravdu hodně užil.:D Moje nejoblíbenější scéna z celé řady bude ale asi focení kalendáře s Geekama v poslední epizodě, to je prostě super.:D Ostatně jako celý tento  charitativní příběh.  Jen mě mrzí, že když se v Roy v závěru konečně dočkal, zase to dopadlo špatně.:D A to už to pro něj vypadalo tak nadějně. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani třetí sezóna mi nezpůsobila zklamání, přestože mě její úvodní manuální epizoda zrovna nenaplnila nadšením a ta závěrečná mě trochu otrávila implementací falešné morálky. Čtyři silné díly, které pevně držely střed sestavy, mě ovšem bavily velice velmi a navíc byly mocně poučné. Jen díky nim už vím, jak blafovat, abych se dokázal začlenit mezi skutečné chlapy, konečně jsem na vlastní oči viděl Internet, naučil jsem se přežít jako bezdomovec a pochopil jsem, proč mají lidi v restauracích a na oslavách neustále přilepené držky k displejům. / Poučení: Mysli za sebe a nestaň se dalším stádním zvířetem. No, ono už je asi pozdě, když je to sezóna 2008, že jo... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místy dobré, místy špatné, místy úplně zbytečné. Líbí se mi, že série má vždy jen šest dílu, rychle to utíká a chápu, že je to založené hlavně na britském humoru, ale mrzí mě, že se postavy nikam neposouvají. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • Moss (Richard Ayoade) zmiňuje své dvě imaginární děti, které pojmenoval Zenith a Quasar. Zenith i Quasar jsou značky televizí, jež se vyráběly v Severní Americe v 60. letech. (Alfréda)
  • Když vjíždí modrý Passat na náklaďák, tak je vidět, že tam již několikrát parkoval. Silnice je totiž mokrá a v náklaďáku jsou vidět mokré stopy pneumatik. (J.Cobra)

Reklama

Reklama