Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 3 (2008) (série)


A je to! (S03E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Zbrklý a lakomý a žárlivý Roy, stydlivý perfekcionista Moss a jejich přirozeně hysterická šéfka Jen jsou zase tady! Irský autor kultovních seriálů Black Books, IT Crowd a gigantického opusu Father Ted Graham Lineham pokračuje v líčení osudů našich suterénních outsiderů. Roy půjčil Jen 5 (slovy pět) liber a doprovází ji až domů, aby je získal nazpět. Tam zastihuje lehce nechutného řemeslníka Garyho, který modernizuje Jenin byt. Usmyslí si, že je to jeden z účinkujících ve známém televizním seriálu o nešikovných řemeslnících, kteří všechno zničí – a ještě k tomu určitě čurá do umyvadla a do vany. Jen se kvapně vrací domů a z řemeslníka nespustí oči. Mezitím dědic firmy Reynholm Douglas úspěšně hazarduje s dobrým jménem podniku a nakonec si prostřelí nohu otcovou pistolí. Gary si Jenin zájem vysvětluje jako erotickou náklonnost a dost hrubě ji odbyde. Moss čelí útokům výrostků v parku a Roy zvyšuje jeho odolnost speciálním tréninkem. A pointa? Gary nikdy sice nevystupoval v seriálu A je to!, ale za ty všechny ústrky a podezřívání se pořádně vyčurá do vany. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Touha po pomstě by tak moc zachvátila mou mysl, že bych počůral všechno." Být Pekelným zedníkem, tak to udělám taky. Vana je moje. Jenže Ajťáci tentokrát mou bránici příliš nezaměstnali a tak to celé zůstalo na panu majiteli firmy. A Reynholm to docela rozjel se svou iPodovou párty, hovory s otcem či přivoláním ajťáka k otvírání laptopu. Jen na to byl sám, protože mě čůrající "odpornej manuál" nějak nerozesmívá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, rozjezd čtvrté sezóny mě k bujarému smíchu nepřiměl, přestože se o to Douglas Reynholm velmi snažil. Problém byl ale v tom, že mě jaksi neoslovila zápletka se zedníkem, a ani Royovy bankovky mě dvakrát nezaujaly (zvlášť, když jsem na ně nedosáhl). Jediný, kdo mě kromě Douglase bavil, byl tentokrát jen Moss a jeho střet s šikanou. / Poučení: Neurážej manuály! Budeš litovat! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do smrti starého Reynholma vypadali Ajťáci jako jeden z nejlepších seriálů vůbec, ale pak to šlo docela dolů. A i přes mé hodnocení je to dost znát i tady. Sice mě to pobavilo, ale prostě už to není to, co to bylo předtím. Obávám se, že tohle je maximum toho, jak můžou v téhle a následující sérii Ajťáci vypadat... Slabé 4* ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Let me get this right. You want me to do absolutely nothing? You want me to sit on my arse all day? I think I can handle that. ... I don't think I've ever looked in this draw... Wow! A Gun." ()

Reklama

Reklama