Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ve společnosti Reynholm Industries se uvolnila pozice manažera zábavy, která zcela učaruje Jen. Díky své vyřídilce si ji nakonec na Douglasovi vydupe, přesto jí ale vrtá hlavou, proč všichni říkají, že to není nic pro ni. A to ani netuší, že jejímu předchůdci Jerrymu puklo ze samého stresu srdce. Moss se připravuje na RPG párty, jejíž pravidla marně vysvětluje Jen. Ray smutní nad rozchodem s dívkou, se kterou byl převelice šťasten. Nejvíc ho mrzí, že se s ním ani pořádně nerozloučila, a tak ji za trest vyretušuje ze všech společných fotografií. Douglase zase trápí, že od organizovaných feministek obdržel cenu Zasranec roku, což vnímá jako hrubou nespravedlnost. Zkrátka starosti a zase starosti, kam se jen podíváte. Vše se ale nakonec v dobré obrátí, přičemž důležitou roli sehraje jistá elfí královna. (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá a zároveň závěrečná sezóna se pro mě stala nejslabší řadou. Jen čtvrté epizodě jsem mohl přiklepnout plný počet hvězdiček, těm ostatním prostě něco chybělo a dvěma z nich jsem dokonce udělil jen tři hvězdičky, k nimž jsem jinak za celou dobu nesáhl. Tvůrcům ve čtvrté sérii jednoznačně docházely nápady, takže jsem měl chvílemi pocit, že sleduji nepříliš vydařenou improvizaci. / Poučení: V nejlepším se má přestat a tady se to nestihlo. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O půlhvězdičky slabší než třetí a druhá řada, ale jinak se určitě nekoná žádný  velký sešup. Co vyzdvihnout tentokrát? Je toho zase tolik...  Mossovy hrátky s hlasem v roli Průvodce Dračího doupětě v prvním díle, ve druhém díle zase opět Moss  coby elitní člen  exkluzivního klubu Osm plus, kde ho lidé vnímají určitým způsobem (:D).  Dále třeba Roy když chce třeba právě ve dvojce arogantnímu parchantovi z vejšky neúspěšně dokázat, že není myč  oken, jeho obžalovací řeč ve třetím díle...Dále je úchvatná rekonstrukce požáru v Aqua Parku, nápad zatáhnout práci, Jen jako překladatelka, tlačení mobilu z automatu (u toho jsem se fakt tlemil jak blázen....:D) a tak dále. Nejvíce se mi  tentokrát líbil prostředek série. U  třetího, čtvrtého a pátého dílu jsem se bavil úžasně. Jen zamrzí, že celý seriál nedostal nějaký větší konec a nenatočilo se více dílů. Ale zase je dobře, že stihl skončit na takové úrovni. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna skvělá epizoda, dvě ucházející a zbytek slabota. Třetí sérií to fakt mělo skončit, protože tohle už fakt není ono. Podrobněji u komentářů k jednotlivým epizodám. 3* ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě asi nejhorší série, už vyloženě jeli z posledního a neměli nic originálního. U téhle série jsem se nasmála nejméně za celou dobu. Je to ale škoda, protože seriál je to skvělý a měl velký potenciál být něčím velkým. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední přídavek do sebevědomého britského sitcomu se u mě bohužel vyprofiloval do pozice klasického nudného rádoby vtipného seroše, v jehož rámci jsem se pobavil jen u epizody s italštinou. Jinak skoro vůbec. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série už se dost odklonila od původních myšlenek. IT, ale i oba hlavní protagonisté jsou tady odstaveni na vedlejší kolej, a do čela se definitivně dostává Jen a Reynholm. Bohužel, tím, že vtipy už postrádají ono tématické zaměření, tak jejich kvalita už není tolik dobrá. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásne vyvrcholenie typicky Britského suchého seriálu ,ktorý svojim starším sezónam hanbu nespraví. Naopak diel Taliančina pre začiatočníkov to dotiahla omnoho ďalej než akýkoľvek iný diel. Len je škoda že je to také krátke. Prial by som si aby to malo aspoň 20 sérií nech mám toho zásoby na 100 rokov. Vlastne, niekedy je proste lepšie skončiť v tom najlepšom. Som zvedavý čo mi prinesie finálny epilóg natočený po troch rokoch... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ajtakov som objavil uz na vyske a tie charaktery a mnohe genialne hlasky typickeho britskeho humoru asi navzdy uviaznu v mojej pamati. Stvrtu seriu si isto este zopakujem nech si ich zbierku rozsirim. :) Moze byt. Odporucam. ()

Reklama

Reklama