Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 4 (2010) (série)


Italština pro začátečníky (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Italian for Beginners

Obsahy(1)

Na pravidelných poradách vedení na sebe neustále upozorňuje agilní Linda, kterou Douglas nazve nejlepší ženou. Jen se cítí odstrčená, a protože nejlepší obranou je odjakživa útok, rozhodne se převzít iniciativu. Nabídne Douglasovi, že mu bude tlumočit klíčové jednání s vlivným italským podnikatelem Bernatellim. Podružným detailem, že italsky nemluví a nikdy nemluvila, se nemíní nechat omezovat v rozletu. Však on Moss nakonec přinejhorším něco vymyslí. Ten má ovšem dost vlastních starostí s mobilem, jehož operativní uložení v kapse u košile, namísto obtížně dostupné kapsy u kalhot se při návštěvě toalety neukázalo jako to nejlepší řešení. Roy chodí s krásnou Julií a k dokonalému štěstí mu chybí jediné: rád by pochopil, jak mohli její rodiče zahynout při požáru v aquaparku. Není to snad to místo, kde je všechna ta voda? (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl byl až zoufale slabý a čtvrtá epizoda vyšla naprosto skvěle. Takhle to vypadá, jakoby za minulým neúspěchem stál tým náhradníků, zatímco teď nastoupilo "áčko". Mossovy reakce na dění kolem Roye byly výborné, Jeninu italštinu jsem si opravdu užíval, ale všechna pozitiva nakopl ještě výš smutný životní příběh Royovy partnerky a následné modelářské aktivity. / Poučení: Pokud modelaříš, dej pozor na až přílišnou věrohodnost. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediná skvělá epizoda téhle slabé série. Je to zvláštní, ale působí, jako by vznikla mnohem dříve, ztratila se a při natáčení 4.série ji někdo náhodou objevil a zařadil ji do ní. Fakt jsem nečekal, že bych ještě někdy nějakou epizodu Ajťáků mohl označit za skvělou. Ne úplně dokonalou, ale skvělou určitě. Slabých 5* ()

pekas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých top dílů tohoto seriálu. Jak mohlo hořet v mořském aquaparku? Jak se stát nejoblíbenější zaměstnankyní šéfa firmy? A jak získat telefon iPhone, aniž bys za to musel platit firmě Apple? To vše se dozvíme v tomto parádním díle. 99% ()

muti 

všechny recenze uživatele

povodne to bolo asi lepsie, ale teraz mi to pride hrozne trapne. oh a tie umele smiechy omg, mozno keby tam neboli tak by som sa aj zasmial ()

Reklama

Reklama