Reklama

Reklama

Ajťáci

(seriál)
Ukázka z filmu 2
Velká Británie, (2006–2010), 9 h 29 min (Minutáž: 22–26 min)

Hudba:

Neil Hannon

Hrají:

Chris O'Dowd, Richard Ayoade, Katherine Parkinson, Christopher Morris, Matt Berry, Noel Fielding, Dolly Wells, Alice Lowe, Belinda Stewart-Wilson (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V kancelářských výškových budovách britské společnosti Reynholm Industries pracuje spousta krásných a šťastných lidí, kteří slaví jeden úspěch za druhým - kromě trojice zaměstnanců ukrývajících se v suterénu v oddělení informačních technologií. Zatímco jejich kolegové pracují ve fantastickém prostředí, Jen, Roy a Moss se musí tísnit v temném a nevzhledném sklepě, neschopní zapadnout do normální společnosti. Jen (Katherine Parkinsonová) je kariéristka, která se snaží vyšplhat po firemním žebříčku. Kvůli tomu, že lhala ve svém životopisu, se však naneštěstí ocitne ve funkci manažerky oddělení IT. Problém tkví v tom, že o technologiích neví zhola nic! Roy (Chris O'Dowd) a Moss (Richard Ayoade), kteří tvoří zbytek oddělení, naopak sdílejí lásku k informačním technologiím, sci-fi i sladkému nicnedělání. Oběma se ale příčí pracovat pod někým, kdo vůbec nerozumí počítačům. Když Jen zjistí, že toho Roy a Moss možná vědí hodně o počítačích, ale o práci s lidmi netuší skoro nic, rozhodne se převzít roli "vztahové manažerky", aby pomohla nejen jim, ale i sobě. Seriál Ajťáci nabízí hravý a poněkud absurdní pohled na to, co skutečně obnáší práce v útrobách každé společnosti - v oddělení informačních technologií. (HBO Europe)

(více)

Recenze (1 337)

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Díky malému počtu epizod to nikdy nespadlo do trapnosti a všechny vtipy jsou povedené. Přesně se mi to trefilo do noty. ()

klikva 

všechny recenze uživatele

Tahle partička mě úplně dostala. Nejradši mám 4. díl z 2. série, kdy jsou všichni u Jenn na večeři... "Když se směješ je vidět tvar tvojí lebky. Máš překrásnou lebku." ()

RickyFitts 

všechny recenze uživatele

po druhé sérii velká pachuť v ústech a hvězdička dolů... IT crowd klesl na úroveň humoru Suchánka a Genzera a ani jeden z herců pro mě nemá takové charisma, aby to zachránil... ()

kollma 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první tři díly a několik dalších scén, je tady spousta skvělých vtipů, ale i několik nevydařených, až trapných situací. Smál jsem se docela často, ale že bych muset nutně vidět další díly, to zdaleka ne, obzvlášť když sleduju The Big Bang Theory. ()

Hadati 

všechny recenze uživatele

Zábavný britský seriál určený nejen pro lidi, kteří si umí zapnout počítač. Musíte však mít rádi britský satiricky absurdní humor, jinak seriál neoceníte. V žádném případě nedoporučuji dívat se na tento seriál v českém dabingu, protože jeho nekvalitní překlad mnoho vtipů pohřbil. Sežeňte si seriál s titulky. ()

Kimm2 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní. Všechny postavy jsou chytře napsané, herecké výkony skvělé a humor prostě dokonalý. Stále se hlasitě směji, i když jsem některé díly viděla víckrát. ()

Kvítek 

všechny recenze uživatele

Roy, Jen, Moss, RICHMOND :D "This is the Internet " Výbuchy smíchu střídá spokojený připitomělý úsměv. It´s BRILLIANT !!! ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Snaha bavit za každou cenu mě příliš nebavila. Není to komické, není to vtipné. Sem tam se vloudí velmi povedená scénka, ale celkově mě to nebavilo. A když mě něco přestane bavit po dvou dílech, tak mi to asi opravdu nesedlo. Viděny dva díly třetí série. *** Ve zkratce: Neoslňující hardware, nevtipný software. ()

sandinista 

všechny recenze uživatele

Paráda! Dycky když se na IT Crowd dívám, nemůžu se přestat smát. Nejvíc se mi líbí Roy a Moss. Jen je zas naopak sexy. A i oba ředitelé jsou skvělí. škoda, že bylo natočeno tak málo dílů. I když možná méně je někdy více. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Ajťáci Jsou lepší sit-comy. Není to špatné, ale nějak mě seriál „nenutí“ koukat se na další a další díly. ()

grerar 

všechny recenze uživatele

Vlastně si oproti TBBT udržel tu nejvyšší laťku stále. Oproti TBBT se nejedná o elementární příklad života matfyzáků, ale o elementární příklad matfyzáků, kterým dají na starost chod počítačů ve velké firmě. 5* ()

pend 

všechny recenze uživatele

A zkoušeli jste ho vypnout a zapnout? Britský humor, povinnost pro všechny, kdož se pohybují kolem počítačů (tím nemyslím jejich novou šéfku). ()

ladno 

všechny recenze uživatele

Graham Linehan je génius. A myslím, že k tomu sa ani nedá viac povedať, než toto - jednoducho jeden perfektný seriál s dokonalou hereckou zostavou. Kto neuvidí, toho ľutujem. ()

Související novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (více)

Reklama

Reklama