Reklama

Reklama

Jenom sen

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Hraný romantický hudební televizní film v hlavní roli s Ivetou Bartošovou, natočený pro ČT Praha. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hudební reciál jako podpora tehdejší tvorby IB. Nápaditá forma, zajímavá alternativa k samostatným dobovým klipům. ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si tento film jako cca 10 letý kluk (1990), od té doby se mě Ivetka dost zalíbila (alespoň tedy hudebně a svou krásou). Záviděl jsem Staňkovi, že se mohl s ní válet v trávě. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Československo ani nečekalo, až k nám dorazí Moonwalker. Hned v osmaosmdesátém jsme si natočili vlastního Moonwalkera s Ivetou Bartošovou. Ve výsledku je to spíš taková přehlídka klipů, ale tak to bylo i u již zmíněného Jacksona, akorát tady se přece jen dá opravdu mluvit o nějakém příběhu - byť je ten děj vlastně jenom sen. Akorát se nemůžu zbavit dojmu, že regulérní videoklipová zpracování písní Když láska schází, Dva roky prázdnin, nebo Útoč láskou, si přece jen vedly líp. A asi největší škoda je, že film natočili jen pro televizi, místo aby šel do kin nebo aspoň na videokazety. Určitě by si nevedl hůř, než F.T. (který byl už jen přehlídkou klipů, a těm oslím můstkům, co mezi nima občas jsou, se ani nedá říkat příběh). ()

Reklama

Reklama