Reklama

Reklama

Six Degrees

(seriál)
USA, 2006, 16x41 min

Hrají:

Jay Hernandez, Bridget Moynahan, Erika Christensen, Dorian Missick, Campbell Scott, Hope Davis, Dennis Boutsikaris, Jonathan Cake (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Drama o šesti lidech žijících v New Yorku. Šesti lidech, jejich vztazích a vzájemném propojení. Základní myšlenkou je, že každý má šest přátel a když se sejdou, zjistí se, že se vlastně všichni přes oněch šest přátel znají. Ve třinácti dílech sledujeme jejich propojené osudy.
Hlavní postavy: Jay Hernandez (Carlos Green), Erika Christensen (Mae Anderson), Hope Davis (Morgan Laura), Dorian Missick (Henry Damian), Bridget Moynahan (Whitney Crane) a Campbell Scott (Steven Caseman). (Terva)

(více)

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele

Moc mě to nechytlo. Postavy mi nepřišly totiž uvěřitelné, jejich problémy samotné už byly mimo obyčejný svět. A když do toho ještě přijde řada setkávacích náhod, bylo toho moc. Nejuvěřitelnější snad byla postava fotografa, ale i u ní platilo, že je zde zastoupený určitý druh klišé, a u těch ostatních mi to klišé vadilo úplně nejvíc (když černoch, tak s gangsterskou minulostí, když manažerka, tak rovnou šéfka public relations, když tajuplná dívka, tak po ní rovnou někdo jde, když hezký chlap, tak podvádí, když vdova, tak jí manžel umřel při Pouštní bouři...) ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

ist,e najde saplno drobnych chybiciek, ale mne sa v cleku tento serial paci. niekolko ludi, nieolko zivotov, niekolko nahod a nieco v popredi, tusenie, ze to vsetko nei je tak. napriek tejto zahade, ide skor o bezny zivot ako o tajomstva vesmiru. ()

Reklama

Reklama