Reklama

Reklama

Smith

(seriál)
USA, 2006, 7x42-55 min

Recenze (4)

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Megalomanský veľkorozpočtový heist seriál so silným obsadením padol priamo na hubu a bol už po troch odvysielaných dieloch (!) kvôli nízkej sledovanosti televíziou CBS nemilosrdne zrušený. Škoda. Príbeh partie profesionálnych zlodejov po nevydarenej lúpeži naberal každým dielom na obrátkach, a určite by si zaslúžil zostať na obrazovkách dlhšie. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

trocha malo zive, ale inac dobre. skoda, ze to zrusili, ako krimi dramaticky serial lepsi, nez mnohe ine, ktore zostali. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Zajímavý úkaz, kdy seriál napěchovaný filmovými hvězdami byl ukončen, aniž mu byla dána sebemenší šance na revitalizaci po pár prvních nesledovaných dílech. Bohužel tento seriál si kromě zmíněných herců žádnou pozornost nezasloužil. Příliš "přecoolované" přebarvené prostředí, doby, kdy Češi hltali Vražedné pobřeží jsou dávno pryč, a co teprvé Amíci...Hodně málo zajímavých postav, nijak objevné lupičské mise - "prostě tam naběhnem, nějak vypneme alarm a vykradem" - kterých si ještě ve 40minutové stopáži užijete tak minut pět. Vše toto si možná tvůrci částečně uvědomovali, a tak se aspoň snažili nacpat do příběhu nějaké dějové linie, táhnoucí se více díly. Ty jsou ale opravdu žalostné, a cliffhangery na konci epizod diváka na další díl opravdu moc nenalákají. Stručně řečeno: Useknutím tohoto díla rozhodně (pop)kultura o nic nepřišla. ()

Reklama

Reklama