Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Donnie Wahlberg ako úspešný washingtonský právnik musí so svojou rodinou okamžite opustiť Washington a ujsť na neznáme miesto, keď ho falošne obvinia z vraždy a skutočný zločinec ohrozuje životy jeho troch detí. So zmenenou identitou sa rodina na úteku usadí v malom iowskom mestečku Bridgewater a hľadá dôkazy, ktoré by potvrdili otcovu nevinu a očistili jeho meno. Ale skutočný vrah je im už na stope! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Především upozornění pro všechny zdejší "hodnotitele" - Štvanci nemají pouze 3 díly, nýbrž dílů 9! Seriál sám o sobě pak není vůbec špatný. Kombinace špionážního/konspiračního dramatu s řešením teenagerských "starostí" je vcelku zajímavý a neotřelý nápad, zvlášť když se v těchto rolích objevují neokoukané a sympatické tváře(především Sarah Ramos, Dustin Milligan a Melanie Merkosky). Mezi "dospělými" pak samozřejmě vládne ostřílený Donnie Wahlberg. Ve výsledku je pak ukončení seriálu po první řadě poměrně nešťastné rozhodnutí, avšak, co naděláme. Měření sledovanosti je zřejmě ve státech přednější, než kvalitní a neotřelá tvorba. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Televízne seriály to majú v dnešnej dobe ťažké. Pokiaľ sa nedostaví sledovanosť doslova v prvom dieli, často nemajú šancu prebojovať sa ďalej. Runaway sa naviac stal obeťou zlého programového zaradenia. Nová televízia CW ho totiž neuvážene nasadila proti masívne propagovanému a už predom vyhypovanému superhrdinskému kolosu Heroes. Po dvoch dieloch a nedostatočnej sledovanosti ho presunula na iné miesto, tentokrát proti zavedenému hitu Desperate Housewives. Sledovanosť sa nedostavila, čo znamenalo, že seriál dostal nemilosrdnú sekeru už po troch dieloch. Dej sa točil okolo Paula - právnika neprávom obvineného z vraždy - na úteku. Klasické "utečenecké" téma obzvláštňovala prítomnosť jeho rodiny - manželky a troch detí, nútených sa ukrývať v cudzom meste a vydávať sa za niekoho iného. Príbeh bol dostatočne napínavý a nenudil, opäť veľká škoda jedného remeselne zručne spracovaného seriálu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

dalo by se říct,že jedná o průměrný seriál,který lehce vykráda uprchlíka,však je tak dobře napsaný a napínavý,že mě opravdu chytnul.baví mě každej díl a vždycky se těšim na další.stylová krimi která mě velice překvapila a potěšila. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 8.1.2007 + ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 29.6.2009 --- neoriginálna variácia na UTEČENCA, ktorú nízka sledovanosť ponechala bez adekvátneho rozuzlenia. (8.1.2007) ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Je poměrně škoda, že byl tento seriál novým kanálem CW takhle rychle zrušen, bohužel byli programoví ředitelé opravdu naivní, nasazovat nový seriál proti takovým hitům je jasná sebevražda. Paradoxem celého seriálu (tedy těch třech dílů :) je, že by byl mnohem lepší, kdyby se tolik nezabýval nijak zajímavou konspirační teorií kolem Paula. Zbytek rodiny (hlavně dvě teenagerské děti) mají příběhy mnohem zajímavější, sice klasické - jak zapadnout na střední školu atp., ale mně tyhle náměty nikdy nevadily, a zde jsou zpracovány poměrně poutavě. CW bylo hodně optimistické, kdy kvůli tomuto seriálu zrušilo poměrně hitový Everwood, který už svou zavedenou diváckou základnu měl, a určitě by DH přetáhl diváků více než Runaway. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tohle ne! Přestaňte do nás konečně cpát nekonečné množství nekonečných seriálů typu Lost, Prison Break apod. a zkuste vymyslet něco nového. Nemluvě o těch "neuvěřitelných náhodách", které v průběhu celého dílu nastávají + ty vatové výplně. Jestliže jeden díl trvá 45min., pak zhruba polovina je o tom, jestli si jejich dcera kupovala kondomy a jestli je to dobře nebo ne?! A měla už sex nebo ho ještě neměla? Uuuuuh, jako hodně jsem trpěl... ()

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že tu herečku znám z doktora House. Nojó ta byla tenkrát tuze nemocná.... A kuchaři jsou stejně důležití, ne-li důležitější, než právníci... Ze tří dílů, které se natočily, si větší zážitek odnést ani nemůžete. ()

Reklama

Reklama