Reklama

Reklama

Dexter - Nová krev (2021) (série)


Na útěku (S09E05)

(epizoda)
  • USA Runaway
TV spot

Dexter hledá cestu k synovi, chce mu říct, že ho chápe může mu s jeho temnou stránkou pomoci. Ale Harrison nic nechce slyšet. Táta ho má podpořit, ne mu pořád domlouvat. Odejde proto na párty, kde se oddá drogám a přebere. Upadne na zem, ale před tím ještě řekne dceři Angely podivnou věc. Že jeho táta lže a nejmenuje se Jim. Pak omdlí. Zachrání ho na poslední chvíli. Policisté se ptají, kdo přinesl na večírek drogy. Dojde jim, že v tomhle musí mít prsty nějaký dealer. Dexter si ho najde a chce ho zabít, ale zrovna se kolem ochomýtá policie. Uhraje to na bitku za to, že podal jeho synovi drogy. Pak zjistí adresu skutečného výrobce. Rozhodne se ho zabít. Ale i tam, když už má u výrobce vše připravené a chce ho zabít, se nakonec objeví policie. Bude muset zabít jinak a rychleji. Prostě ho předávkuje drogami a nechá ho najít jako smažku, která přebrala. Unikne jen o vlásek. Navíc musí vypovídat o rvačce a příliš blízko se zkrátka přiblížil policii. Měl by ubrat. Ale semínko pochyb je zaseto. Angela se totiž dozví od své dcery, co jí řekl Harrison. Jim není Jim... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (22)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typicky Dexter-diel este z prvych sezon pred "prestavkou". Podozrivy z predoslej casti sa nam teda nadobro potvrdil. S Harrisonom asi narazi. Co sa tyka tej pripravovanej "revenge-kill", moc mi nazapadala do Dexterovho mind-setu. Potesil navrat bon-vivana s velkym srdcom, ktory akoby nahodou spomenie meno, aby sa k zaveru krasne previazalo s aktualnym dianim. Za mna skoda, ze k najvacsiemu doterajsiemu odhaleniu musela miestna indianka prist takto kostrbato. Napriek tomu urcite nadpriemer. Len ma trochu skrie ta kostrbatost. 65% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(spoiler) ANGEL BATISTAAAAAA!!!!!!!! když jsem ho viděla, tak jsem začala brečet!!! pak se ale zmíní o trinity killerovi a přijde šokující odhalení (teda aspoň pro angelu, přítelkyni “jima”). o kurtovi caldwellovi už stoprocentně víme, že je to sériový vrah, ale proč musí při zabíjení dodržovat stejné rituály? a logan mi trošku svým chováním připomíná doakse… ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Nelíbí se mi způsob, kterým tvůrci hýbou dějem. To, jak se zničehonic Angel rozpovídal, nedává vůbec smysl, takhle nemluví nikdo. Hodně laciné. A o tom, jak stihl Dexter všechno ultra rychle uklidit a vypařit se (mimochodem z prvního patra, do kterého netuším, jak se dostal), raději nebudeme mluvit, hm? ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sometimes you have to say yes to drugs." Tento díl byl opravdu návykový. Ba co ví, the plot thickens. Angela pomalu přichází na kloub tomu, co je Dexter .. ehm, chci říct Jim Lindsay, vlastně zač. Vztah mezi Dexterem a Harrisonem značně chladne a Kurt se musí vypořádat se situací, která neproběhla úplně dle jeho představ. Z Logana se rovněž rýsuje zajímavá postava - místy mi připomněl starého dobrého Doakese. Rovněž jsme se dočkali návratu samotné legendy, Angela Batisty, nyní jakožto kapitána miamského policejního oddělení a byla bych neskutečně ráda, kdyby se objevil i v dalších epizodách. Kvalitní díl, co mnoho nabídl a efektivně navnadil na další epizodu. Hodnotím 9/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se zdá, že Dexterova pracně vybudovaná nová identita je před zhroucením. A on ani Temný pasažér není to, co býval... A aby toho nebylo málo, odkudsi se vynoří starý známý Angel a Harrison si tak trochu pustí hubu na špacír. A pak je tu samozřejmě druhá linie s vraždami dívek, i když jsem si jednu chvíli myslel, že dojde i na chlapce... Ještě že tu není mnoho těch, co si libují v odpadech a záměrně ničí hodnocení seriálů a filmů.... aspoň že tak. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Kurt Caldwell (Clancy Brown) si na jukeboxu v hospodě pouští skladbu „Runaway“ od Dela Shannona. (hrumsrt)

Reklama

Reklama