Reklama

Reklama

Dexter - Nová krev (2021) (série)


Nefér hra (S09E08)

(epizoda)
  • USA Unfair Game
TV spot

Kurt se rozhodne konečně pomstít svého syna, a proto odvede Harrisona do své lesní chaty. Když se Dexter probudí v zajetí cizího muže, uvědomí si, že je jeho syn ve smrtelném nebezpečí... (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (21)

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stupid motherfucker took a knife to a gun fight." No Dexter asi nebude moc hloupý, když tento zápas s oním nožem vyhrál. K tomuto dílu: zatím nejakčnější z této nové série. V některých momentech to pro Dextera nevypadalo moc dobře. Ovšem dokázal, že za ty roky nezapomněl na všechny triky a v konečném klání dokázal zasadit tu smrtelnou ránu (tady mám ovšem menší problém s tím, že tělo nechal být spolu s vražednou zbraní, na které jsou jeho otisky, na místě činu - uvidíme, jestli tato skutečnost bude mít dopad na vývoj děje či ne). Angela si začíná spojovat jednotlivé kousíčky mozaiky a tímto tempem to nebude trvat dlouho a bude vědět, co je vlastně Dexter zač a proč utekl z Miami. Kurt se pomalu, ale jistě, dostává do mého TOP 5 záporáku v rámci tohoto seriálu - jde vidět, že Clancymu hraní záporných postav jde velmi dobře (no bodejť by ne, dokazuje to už pár dekád). Harrison se málem stal další obětí Kurta, ovšem Dexter dorazil včas a prozatím jsou oba dva pospolu, v relativním bezpečí. Ovšem jedna věc mě zajímá, kde je Molly? Tento díl se nikde neukázala. Nechci zbytečně předbíhat, ale ze začátku při telefonátu Kurta s jeho poskokem, už klidně mohla ležet na jeho stole (mrtvá). Na potvrzení mé domněnky si budeme muset ještě počkat. Tato epizoda byla super - hodně akční i emotivní, až na pár menších zádrhelů jsem si to řádně užila. Za mě slušných 9/10. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už jsem fakt zmatený. Po dvou předchozích epizodách jsem už opravdu věřil tomu, že se bude zbytek série vyvíjet k mé spokojenosti, ale ani Joker situaci v tomto dílu nezachránil. Velký prostor dostal Harrison, což pro mě nebyla dobrá zpráva, ale ještě horší to začalo být od chvíle, kdy místní policejní šéfka během jednoho odpoledne (no dobře, tak i podvečera) vyřešila případ Řezníka ze zálivu. / Poučení: Nejezdi do Iron Lake, zdejší koncentrace vrahů je děsivá. 3*- ()

Reklama

Toshio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristickej fuck up zachraňujou poslední 3 minuty. Ten kluk, kterej udělal nějakej školní test na milion procent, by musel bejt uplně blbej, aby věřil Kurtovi. Dexter ho zachránil, ale pak oba nechali Kurta utýct do lesů? WTF? No aspoň že indiánka pátrá a na něco přichází, to jediný snad přinese nějaký drama, který v týhle sérii kurevsky chybí. Scény s Debrou bych kompletně vymazal. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky za tento díl. Díky němu mám jasno - Harrison je mi zcela ukradený. Je mi fuk, co se mu děje (asi proto jak moc je debilní a protivný). Nezajímá mě co se s ním děje. Pokud ho někdo zařízne, zbavíme se ho. Zajímá mě jen děj okolo Dextera, jak vybruslí z potíží co se na něj sesypaly. Co mi okolo Dextera pije krev jsou jen hysterické halucinogenní výlevy Debry. A protože o Dexterovi to jen sotva polovina děje, hodnocení odpovídá (i přes scénu na kterou čekám celou sérii). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě nejnapínavější díl série, tedy pokud se nějakým způsobem ztotožníte s patřičnými postavami. Zatímco se Dexter snaží dostat ze smrtelného nebezpečí, jeho syn do něj pomalu padá. Ono to sice vypadá, že Harrison je děsný mamlas a nedokáže prohlédnout, co se na něj chystá. Pak si ale uvědomíte, že je jen naivní a rozhozený z toho všeho, především ze vztahu s tátou.... Za mě paráda. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama