Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Forenzní analytik Dexter Morgan ostražitě skrývá svůj dvojí život sériového vraha před nevlastní sestrou, která pracuje jako policistka u mravnostního, kolegy z miamské policie a oddanou přítelkyní, která je zároveň svobodnou matkou a chce jejich vztah posunout na další stupeň. (HBO Europe)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakusnutie ďalšieho postaršieho seriálu, ktorý tak všetci zbožňujú. A začína to skutočne skvele. Dexterove metódy vzhľadom na fakt, na kom vyburuje svoje nutkania vraždiť nie sú prezentované nejako ambivalentne, dotyční si smrť skrátka zaslúžia. Prípad vrážd prostitútok je zatiaľ pomerne "tradične netradičný", asi chápeme, že podobne by v skutočnosti nikto takto nevraždil, ale to rovnako platí aj pre Dextera. Tak som zvedavý, akým smerom sa to celé vyvinie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době jsem se vrátil k seriálu Dexter, abych případně změnil své původní hodnocení. Pilotní epizody seriálů většinou připomínají první kolo boxerského zápasu, divák se seznámí s postavami a proběhne opatrné oťukávání, no, u Dextera je to trochu jiné. Děj se hned ze startu pěkně rozjel, nuda nehrozila ani náhodou a atmosféra podkreslená skvělým soundtrackem byla dokonalá. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že pilot mě tedy slušně zaháknul a už nepustil! Dexter se tváří jako výtvor pocházející od bratří Coenů, neskutečně mě baví ty vnitřní monology hlavní postavy. Scénáristicky se to prozatím zdá být na vysoké úrovni. Těším se, čeho se dočkám v dalších dílech. 8/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dextera od detstva sprevádza nutkanie na chladnokrvné vraždy. Našťastie sa to jeho rodičom podarilo pochytiť a dnes svoju neukojiteľnú túžbu vraždiť pácha na zločincoch, ktorý si to podľa neho zaslúžia. Navyše je forenzný patológ miestnej polície čo je celkom vražedné kombo. Prevedenie: No nepadol som z toho na zadok ale cením, že to nie je jedno časťová žánrovka a že sa vrahovia budú hľadať viac ako jednu časť na základe indícií. Ako mínus ale vidím hlavného hrdinu, ktorý je teda mega nesympatický s čím mám pri seriáloch celkom problém. Ale nijako sa s tým popasujem lebo ma zaujíma kam sa seriál bude uberať a či je naozaj taký úžasný, ako sa o ňom píše. 70% ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod chladný jako psí čumák, stejně jako charakter hlavního hrdiny. Nejde si nezamilovat dokonalé hudební podkreslení. Finální otevření hlavní zápletky mě sice nijak neuzemnilo, ale svůj účel pilot splnil. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejoblíbenějších seriálů první dekády 21. století konečně dobrouzdal do českých luhů a hájů ke zhlédnutí a na základě mnoha a mnoha doporučení jej můžeme doma zkusit. A hned po úvodu můžu říct, že minimálně pro všecko, co se Dexterovi odehrává v jeho hlavě, mě tenhle seroš bude bavit. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stáří je na seriálu zatím hodně vidět, první díl docela nuda, vraždění je poníženo na téměř směšnou součást děje, nevím, jestli některé ty scény jsou záměrně parodické, nebo je to omylem. ()

Reklama

Reklama