Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexterovým světem otřese jiný sériový zabiják přezdívaný „mrazákový vrah," který ho tajně kontaktuje a dá mu najevo, že zná jeho hrůzné tajemství. Dexterova sestra je mezitím přeřazena do oddělení vražd. (HBO Europe)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak samotná hlavná dejová línia sa až zas tak extra dopredu nepohla, ale je tu veľa nového. Sestrička sa dostáva na oddelenie vrážd a pribúda nám tu jeden nový a závažný prípad. Zdá sa, že celé oddelenie bude mať čo dočinenia s istým hustým mafiánom. Výsledkom sú už tri mŕtvoly počas epizódy číslo 2. No a Dexter pokračuje v tom, čo mu ide najlepšie, v prevádzkovaní vyššej spravodlivosti. A opäť jeho obeti nič príjemnejšie ako ho čaká na Dexterovom privítacom stole neprajeme. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl byl sice o něco působivější, ale i druhá epizoda mě velice bavila, v ději se nevyskytl žádný větší problém, který by mi zkazil dojem, takže jsem neměl důvod pro to, abych snížil své hodnocení o více než jednu hvězdičku. No, myslel jsem si, že s odstupem let budu kritičtější. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na scéne sa objavuje vrah policajta v utajení, ktorý konal na príkaz miestneho drogového bossa. Policajtom na oddelení sa to samozrejme nepáčilo. Vrah z chladiaka zatiaľ mlčí ale necháva Dexterovi odkaz v chladničke, čo je ešte tajomnejšie. Dexova sestra je povýšená a stáva sa oficiálne členkou mordparty aj keď jej priamej nadriadenej to nie je moc po chuti. Prevedenie: Prvá časť bola zaujímavá. Druhá ale nič nové nepriniesla a príbeh sa stáva sterilný. Najzaujímavejšia dejová linka okolo vraha, ktorý vysáva štetkám krv je na bode mrazu. 60% ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se už v druhém díle začíná mírně větvit, a to včetně flashbacků z minulosti může být pro někoho dosti matoucí. Z těchto důvodů jsem si musel tento díl dát na dvakrát a asi i kvůli tomu jsem se u konce přestával orientovat ve jménech. Rozhodně ale nedoporučuji seriál z tohoto důvodu zatracovat a dát šanci minimálně celé sérii. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fajn, že Dexter dokáže zkušeně servírovat divákovi i zbylé postavy hned takhle ze začátku, mnohdy s tím mám u nově rozkoukaných seriálů problém a ani po celé první řadě netuším, kdo je kdo. To se tady neděje. ()

Reklama

Reklama