Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrazákový vrah začne zanechávat části těl svých obětí na místech, která v Dexterovi vyvolávají vzpomínky na dětství a nutí jej konfrontovat jeho temnou minulost. (HBO Europe)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když mám k ději čtvrté epizody mnoho výhrad, rozhodl jsem se ji ohodnotit pěti kousky za to, jak se tvůrcům podařilo propojit často až morbidní atmosféru, skvěle zvolený soundtrack a zcela dokonalý humor (ten by mohl seriálu závidět nejeden scénárista současných komedií). Zároveň jsem si uvědomil, která postava mi před lety lezla nejvíc na nervy (a to včetně dabingu). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do istej miery sa tu uzatvára časť vyšetrovania v spojitosti s mrazákovým vrahom a úplne sa uzatvára prípad s Gehrerom, aj keď bohvie. Ten sa ukázal ako šikovne premyslený plán, len s jedným obetným baránkom, ale ten to nakoniec v pohode zvládne a má aspoň lekciu do života. Pokiaľ predchádzajúca epizóda urobila radosť hokejistom, tak táto zase urobí radosť futbalovým fanúšikom. Ale skôr tým, ktorí nemajú problémy s chodidlami. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Chladničkový vrah necháva časti strážnika Tučiho na Dexterovi známych miestach. Kým si pospája súvislosti, stopy ho zavedú k telu v opustenej nemocnici. Jamesa kolegovia predhodia ako návnadu na dolapenie bossa miestneho podsvetia. Vrah je stále na slobode. Prevedenie: Diel plný napätia hlavne vďaka fotkám a vďaka najzaujímavejšej dejovej linke, ktorá sa konečne trocha posunula. Dexova ségra stúpa na rebríčku u kapitánky ale aj ta mi tu chýba nijaký waw efekt. 77% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama