Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V oddělení vražd je rušno, když se poslední oběť zabijáka s mrazírenským vozem najde živá. Dexterovi zatím začne přerůstat přes hlavu pronásledování vraždícího obchodníka s lidmi. (HBO Europe)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica skôr taká upotená, druhá už šľape naplno a vrcholí dokonale. Mám na mysli najmä to oko v kapote. Ktovie, možno sa táto dejová linka prepojí aj s tou hlavnou, človek pri Dexterovi nikdy nevie, pokojne by som takýto zvrat privítal. Len bacha, aby si nerdi neprečítali odkaz tohto dielu v tom zmysle, že ak sa nechajú zohaviť,tak im sexy policajtka vybaví sex zadarmo. Tu sme čisto vo fikcii. Výrazný posun vpred vďaka krysám kvitujem, kto videl túto epizódu, už nikdy nebude mať negatívny vzťah k týmto domácim miláčikom. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl jsem dojem, že pátá epizoda mírně vybočila ze zaběhnutého standardu, děj se soustředil hlavně na dvě v podstatě vedlejší postavy (Tucci, Castilla), a přesto jsem se hodně dobře bavil (a nebo právě proto). Navíc dostal poprvé větší prostor Vincent Masuka, a to jedině vítám. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dexova ďalšia obeť je obchodník s bielym mäsom. Nanešťastie sa mu do cesty zapletie aj jeho manželka, ktorá je rovnako skazená. Jediná preživšia obeť Chladničkového vraha si nevie na nič spomenúť a tak mu Morganová musí pomôcť svojou metódou. Prevedenie: Miami je preslávené drogami a obchodom s ľuďmi. Nie je nič nezvyčajné, že jedena z Dexových obetí bude z tohoto prostredia. Mám pocit, že sa v ňom o chvíľu začne hýbať srdiečko nakoľko sa stále zaujíma o vzťahy a doma mu to tiež celkom ide. Všetko k tomu smeruje. 75% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama