Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrazákový vrah připraví Dexterovi na jednom z jeho posledních míst činu překvapení. Vyšetřovatel se tak dostává do středu pozornosti svého vlastního oddělení. (HBO Europe)

Recenze (7)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrah s chlaďákem připravil pro Dextera velmi povedený vtípek a Dexter se navzdory delkarované absenci emocí pěkně zapotí, aby se dostal s pořádné šlamastiky. A takové situace vlastně dělají tento seriál tím, čím je, protože tohle už se bude dít pořád a Dexter se bude muset v příštích letech pekelně otáčet (ještě mnohem víc než v tomto díle, to byla jen taková rozcvička, takže se máte na co těšit). Zároveň tento díl nachystá zkoušku i pro vás. Ano, přesvědčíte se, zda si přejete, aby byl masový psychopatický vrah dopaden, anebo mu fandíte. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu sa ide úplne na doraz. Dokonale premyslené zvraty, Dexter našponovaný až na hranu, tentokrát musí vymýšľať za behu ako dostať veci opäť do správnych koľají, pretože sa dopustil...chvíľka napätia...chyby. Po tejto epizóde síce budete obdivovať jeho chytrosť, rovnako tak ale aj chytrosť jeho sestry a tej vám bude úprimne ľúto. Ale ako hovorí jej brat, je to žena s veľkým srdcom a časom odpustí... perfektný diel. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Chľadničkový vrah dostal do povedomia Miamskej polície práve Dextera. Hrá sa s ním ako mačka s myšou a Dexje nútený zakrývať stopy pred vlastnými kolegami. Prevedenie: Páčila sa mi tá hra aj to napínavé odhaľovanie vraha prostredníctvom malého chlapca. V tejto časti konečne nemám čo vytknúť. Napätie bolo dokonalo stupňované a dalo sa na to dobre pozerať. Dextera vidieť zahnaného do kúta je celkom novinka. 91% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh se mi v tomto případě zdál být tak nějak lepší, Dexter do této doby řešil hlavně svá nutkání (případně nedostatek nutkání), stačily ale dva návraty (Paul, Valerie) a rázem došlo na vcelku pochopitelnou paranoiu a na citové záležitosti, ve kterých se běžný sociopat poněkud ztrácí. Opět nechyběl specifický (a mně velmi blízký) humor, takže za mě jasná plná palba. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama