Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Totožnost mrazákového vraha je sice konečně odhalena, jenže Dexterovi, který se zároveň potýká s návratem Ritina podmínečně propuštěného exmanžela, na něm něco nesedí. (HBO Europe)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda na mě fungovala podobně jako předchozí díl, kromě Dextrových záležitostí se tvůrci opět věnovali Ritině situaci, hodně mě ale bavilo politikaření na okrsku, Jasně, vytratil se mi tady moment překvapení, ale zjistil jsem, že mi to vlastně vůbec nevadí. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Oddelenie vrážd oslavuje dolapenie hneď dvoch vrahov. Mladý Jerremy, ktoý je správaním dokonalé kópia Dextera a Chľadničkový vrah, ktorého usvedčuje hneď niekoľko nezameniteľných dôkazov. Všetko ale môže byť inak ako sa na prvý pohľad zdá. Prevedenie: Časť drží diváka v dokonalej ilúzií úspechu. Posledné sekundy otočia misky váh na úplne inú stranu a to dodáva epizóde nezameniteľný feeling. Príbeh s návratom polepšeného tatinka z basy má tiež svoje čaro a tiež neviem kam sa to až posunie.  90% ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se dívám na Dextera už podruhé, pořád mě mate. Je tady tolik maličkostí a tolik věcí, které jsou jinak než se zdají, že nad tím žasnu jako poprvé. Největší esa sice teprve přijdou, ale i teď se musím smát sám sobě jak jsem naletěl. ()

Reklama

Reklama