Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku druhé řady Dexter zjistí, že není po hrůzném závěru případu mrazákového vraha schopen znovu zabíjet a opouští svůj osobní kodex, což má katastrofální následky. Debra se vrací do služby, jenže se zdá, že ještě není úplně připravená. (HBO Europe)

Recenze (7)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco v první sérii si Dexter poklidně chodil po světě, řešil své předstírání a do toho se mu naskytla příležitost obdivovat sériového vraha - umělce, na kterého však nijak nespěchal, dokud ho nezačal přivádět do průšvihů, tady se bude muset pěkně otáčet hned od začátku. Zvlášť když ho jeho naostřené nářadí přestalo poslouchat. A tentokrát k odvracení průšvihů asi nebude stačit udělat jeden delete v kolegově počítači. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod druhé sezóny byl opravdu skvělý. Tvůrci nám v první řadě představili sociopata a jeho snahu splynout s okolím, aby se mohl věnovat své jediné vášni, a teď mu k zabíjení zamezili přístup, sledovat tu narůstající paniku byla radost. Bavil jsem se stejně dobře jako před lety. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádny čiernohumorný otvarák druhej sezóny, kedy sa Dexterovi skrátka všetko zosypalo na hlavu. Ak by sme mu nedržali palce, tak by sme povedali, že božie mlyny melú pomaly... ale takto ide vážne o čienry humor na úkor obľúbenej postavy. Samozrejme nepochybujem, že chlapík voľačo vymyslí a celá séria tak bude mať aj poriadne grády. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama