Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter zjistí, že muž, který mu před očima zabil matku, je stále naživu – a v rámci své odvykací terapie se ho rozhodne konfrontovat. Jenže když Dexter vraha najde, nutkání zabíjet ho znovu zažene do úzkých. (HBO Europe)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem každoročně kvůli táboru dostál stejné 14denní odmlky jako teď kvůli cestě do Afriky, měl jsem mnohdy problém naskočit zpátky do rozjetého vlaku se seriály. Dexter je ovšem tak skvěle propracovaná televizní bomba, že si vás zaháčkuje i po takové pauze a už zase nepustí. Až je mi líto, že stíháme jen dva díly denně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mýlil som sa, Ritina matka žiaden Dexterov spojenec nebude. Ale ani sa jej nečudujem, vzhľadom na tú sieť klamstiev, z ktorých sa len ťažko bude vymotávať. Našťastie je tu nová soulmate a možno sa súkromný život hlavnej postavy razantne zmení. Retrospektívy a nové okolnosti jeho minulosti do prebiehajúceho deja skvele zapadajú, tie v piatej epizóde môžeme nazvať až šokujúcimi. No a posledný záber opäť nemal chybu, tvorcovia si skrátka povedali, že čierny humor druhej série sa bude zameriavať na škodoradosť ohľadom Dexterových činov. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj pátého dílu vůbec nebyl špatný, jen kvůli svému zaměření na minulost a na různé mezilidské vztahy poněkud ztratil na tempu. Ani tentokrát nedošlo na žádnou nudu, takže jsem byl vlastně spokojen, chyběla mi snad jen nějaká ta akce a napětí, aby to bylo dokonalé. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama