Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Miami začíná řádit sériový zabiják-imitátor, který připustí inspiraci "řezníkem z přístavu". Dexterova snaha zatočit s podvodníkem končí v Lilině náruči. Když Rita zjistí, jak se věci mají, s její láskou k Dexterovi je nejspíš konec. (HBO Europe)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rieši sa tu síce aj nejaký ten pokus o vraždu a imitátor "vraha zo zálivu" (ono sa to aj blbo píše, nielen to blbo znie), ale tu sakra ide najmä zase o tie vzťahy. A že sa tvorcovia predviedli. No a opäť treba skonštatovať, že chudák Dex. Na druhú stranu ale táto zmena pomôže možno viac jeho vnútru, než neustále klamstvá síce perfektnej, ale nie úlne preňho najvhodnejšej priateľke. Ak by sme sa o kúsok dostali vpred aj čo sa týka vyšetrovania, mohlo to byť za plný počet. Tu sa Dexovi podarilo zničiť jednu dôležitú stopu, pričom spôsob ako to vykonal nebol príliš dôveryhodný. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem ohodnotil plnou palbou, protože jsem byl s epizodou spokojen, děj měl zase jednou výborné tempo, akce a napětí mi na rozdíl od předchozího dílu nechyběly a zarazila mě jen postava Rity, která zřejmě prošla nějakým emancipačním rychlokurzem, protože se z ušlápnuté, bité a znásilňované puťky hbitě vyvinula v hrdou ženu bijící se za svou pravdu. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristé to na Dextera valí ze všech stránkách, ale zatím ne v plných dávkách. Kromě toho, že se objeví velice špatný imitátor (my muzikanti říkáme revival), mě nejvíce zaujala linie, kterak chce mít vyšetřovatel FBI Lundy Dextera stále nablízku a velice soustředěně mu klade jednu vtíravou otázku za druhou. Jeho motivy dostanou nečekané vysvětlení. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama